STILLING LEDIG:

Fremover søker sommer­vikar til redaksjonen ☀️

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat

Arbeidssted: Narvik

Søknadsfrist: 1. februar

Om arbeidsgiver:

Fremover logo

Fremover er lokalavisen for Ofoten-regionen. Vi har de siste årene gitt ekstra gass digitalt, og har de siste par årene opplevd vekst både på annonsesiden og i brukerbetaling. Vi er 19 ansatte og holder til i Narvik sentrum, med avdelingskontor i Evenes. Avisen er en del av Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Vil du starte journalistkarrieren under midnattsola, i en region som står foran en spennende utvikling? Vi søker sommervikar til redaksjonen i Fremover. 

Fremover dekker primært Narvik, Evenes og Gratangen, en spennende region med mye som skjer både innenfor næringsliv, Forsvaret, reiseliv og ikke minst innen idrett og opplevelser. Narvik er Norges søker kandidat til et VM i alpint i 2029, og det jobbes med å utvikle fjellet midt i byen til en helårs reiselivsdestinasjon. Industrigiganten Aker har også store planer for etableringer i Narvik. Her blir mye å henge fingrene i for en journalist som ønsker å jobbe allsidig og med ulike stoffområder.

Vi ser etter deg som:

  • er selvstendig og tar initiativ selv
  • er glad i å møte nye folk
  • kan fotografere til dine egne saker og supplere med video
  • kan snu deg rundt og ta en utfordring på strak arm
  • Det er en fordel om du har noe erfaring fra journalistikk, eller er utdannet eller under utdannelse som journalist, men dette er ikke noe absolutt krav. Det viktigste er at du har skikkelig lyst til å være journalist og liker å fortelle små og store historier.

Du bør ha førerkort for bil, men vi har både el-reportasjesykkel og el-reportasje-sparkesykler samt Norges hyggeligste drosjesjåfører som kan kjøre deg til jobbene dine. Vi finner en løsning om du ikke har førerkort ennå.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø i et digitalfokusert mediehus med høye ambisjoner. Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve frihet og et sterkt samspill. Dersom det er behov for å finne et sted å bo i Narvik kan vi også være behjelpelige med det.

Varighet for vikariatet er fra medio juni til medio august. 

Søknader behandles fortløpende.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt

Søknadsfrist: 1. februar 2024 

SØK HER

Powered by Labrador CMS