STILLING LEDIG:

TV2.no søker nattevakt

TV 2 Nyhetene søker nattevakter (50% årsvikariat med mulighet for forlengelse - perfekt for studenter)

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Årsvikariat

Arbeidssted: Oslo / Bergen

Søknadsfrist: 12. februar

Om arbeidsgiver

TV 2 er et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk. Vi lever for å sette spor gjennom å være tett på og engasjere, dette gjelder både historiene vi forteller, men også hvordan vi fungerer som en arbeidsplass. Vi dyrker et sterkt og åpent fellesskap, dette gir grobunn for mot til å utfordre både seg selv og andre på arbeidsplassen.


Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, stylister, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. I tillegg har TV 2 kontorer i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og Hamar.


Uansett hvilket kontor du jobber på, og om det er foran eller bak kameraet, så er alle våre ansatte like viktige for å fortelle historiene som uten oss ikke hadde blitt fortalt.


For sammen skaper vi øyeblikkene.

V2.no har 1.4 millioner daglige brukere som vi ønsker å holde oppdaterte døgnet rundt. En av våre faste nattevakter skal ut i permisjon, vi søker derfor en erstatter til et årsvikariat med mulighet for forlengelse. Dette er en 50% stilling som lar seg kombinere med studier.

Nattevaktene skal overvåke og dekke nyhetsbildet i inn- og utland. Dette inkluderer nyheter, sport, underholdning og vær. Nattevaktene har ansvaret for å oppdatere og redigere fronten på TV2.no, poste på sosiale medier samt varsle organisasjonen i tilfelle større hendelser i nyhetsbildet. Aktuelle kandidater må evne å jobbe selvstendig.

Vi søker deg som har journalistisk utdannelse og/eller relevant arbeidserfaring fra en nyhetsredaksjon. Du har nyhetsteft innenfor et bredt stoffområde og stor arbeidskapasitet. Det stilles krav til journalistisk og etisk vurderingsevne. Erfaring med redigering av bilder og video er en fordel.

Vi kan tilby en av de aller beste digitale skolene du kan få. Du blir en del av et pulserende journalistisk miljø av høy standard, med et stort mediehus i ryggen. Vi er ikke redde for å gi unge, flinke folk muligheter.

Grundig opplæring i de nødvendige verktøyer, frontdesking og produksjonsflyt vil bli gitt. Det samme gjelder innføring i TV 2s profil og problemstillinger som kan dukke opp. Vikariatet starter i april, men vi starter gjerne opplæring før den tid.

Stillingen innebærer turnus- og helgearbeid.

Kontaktinformasjon:

Spørsmål kan rettes til:

  • Ida Falch-Olsen, desksjef, tlf. 416 45 921
  • Margrethe Håland Solheim, klubbleder, tlf. 454 92 227

SØK HER

Powered by Labrador CMS