STILLING LEDIG:

Europower søker nyhetsjournalister

Vil du bli Norges beste energijournalist?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 23. januar

Om arbeidsgiver

Europower AS har som ambisjon å være Norges viktigste nyhets- og analysebyrå om og for fornybarbransjen. Europower arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Europowers hovedeier er mediekonsernet NHST Media Group AS.

NHST har som mål å være størst og best på næringslivsnyheter i Norge, og verdensledende innen de tre markedssegmentene shipping, sjømat og energi. Alle våre publikasjoner skal kjennetegnes av journalistisk grundighet og kvalitet, samt at vi skal ha evne til å drive fram de eksklusive nyhetssakene som skal overraske og engasjere våre lesere. Mangfold, inkludering, uavhengighet og innovasjon er viktig for selskapets suksess. NHST gir like muligheter for søkere med alle bakgrunner.

Europower jakter på to nyhetsjournalister for snarlig tiltredelse. Europower er det viktigste nyhetsmediet for kraftbransjen, en del av NHST-konsernet og dermed søsteravis til blant annet Dagens Næringsliv.

Vi trenger nyhetsjournalister som både kan gi våre kunnskapsrike lesere den raske oppdateringen og den gode innsikten. Redaksjonen har høy kompetanse, og vi tilbyr deg som er lærevillig og ivrig det beste redaksjonelle miljøet for god energijournalistikk. Vi brukes særlig av kraftbransjen selv, men har også ambisjoner om å nå ut til flere med våre viktige nyheter.

I konsernet er vi i gang med å etablere et redaksjonelt samarbeid med DN, hvilket kan åpne for spennende journalistiske muligheter for de rette talentene.

Du må kunne formidle en viktig nyhet og du må kunne kaste deg over tallrekker uten frykt. Vi ser først og fremst etter deg som har litt redaksjonell erfaring, men om du har annen relevant fagbakgrunn, er det interessant. Du bør ha en genuin interesse for energifeltet.

Vi tilbyr et kjempebra kollegium med arbeidssted i NHSTs lokaler i Oslo sentrum, en meningsfylt hverdag og gode betingelser.

Søknad med CV leveres i NHSTs søknadsportal. Søknadsfrist: søndag 23. januar.

Kontaktinformasjon:

  • Ole Petter Pedersen, redaktør, tlf: 900 57 640 / e-post: ole.petter@europower.no
  • Mona Adolfsen, redaktør, tlf: 413 34 819

SØK HER

Powered by Labrador CMS