STILLING LEDIG:

Snåsningen søker redaktør

Har du lyst til å jobbe som redaktør i en spennende og unik lokalavis?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Snåsa

Søknadsfrist: 10. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Snåsningen er ei lokalavis med drøye 4,5 mill. i omsetning og tre årsverk, som i hovedsak dekker Snåsa kommune. Avisa er heleid av Trønder-Avisa-konsernet. Snåsningen har opparbeidet seg en svært solid stilling i lokalsamfunnet og har et godkjent opplag på ca 1400. Avisa har gjennom flere år vist sunn økonomisk drift. Daglig leder er økonomidirektøren i TA-konsernet.

Vår redaktør gjennom mange år ønsker å utforske nye muligheter, og vi søker derfor hans erstatter for tiltredelse snarest. Snåsningen kommer ut i det sørsamiske kjerneområdet og er landets eneste avis med stoff på sørsamisk. Det er et ønske for utgiver å utvikle denne delen av virksomheten ytterligere. Redaktøren har totalansvaret for det redaksjonelle arbeidet i Snåsningen på papir og nett. Daglig ledelse av avisa skjer i tett samarbeid med daglig leder, som er økonomidirektør i eierselskapet.

Vi søker en person med solid erfaring fra redaksjonelt arbeid og som har lyst til å kaste seg inn i de mange utfordringer som følger med det å jobbe i ei lita lokalavis. Den nye redaktøren får et særlig ansvar for å utarbeide og implementere en offensiv digital strategi – samtidig som det i mange år fortsatt vil være viktig å utvikle og styrke den ukentlige papirutgaven.

Redaktøren deltar selv aktivt i den redaksjonelle innholdsproduksjonen. Kjennskap til lokalsamfunnet og sørsamisk kultur og historie er en fordel. Redaktøren redigerer avisa i samsvar med bestemmelsene i Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten. Strategien som selskapets styre har lagt for driften av avisa, er retningsgivende for arbeidet.

Kontaktinformasjon:

Søknad med CV, attester og referanser sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS