STILLING LEDIG:

Merete Jansen (med ryggen mot kamera)fra Aktuell-redakssjonen intervjuer LO Stats Lise Olsen, (til venstre) mens redaktør Anders Hauge-Eltvik (i midten) forsøker å få et opptak av Spekter-leder Anne-Kari Bratten som intervjues av et massivt presseoppud, etter at det kom til løsning under NRK-streiken i mai 2018.

LO Media søker journalist til lengre vikariat

Er du en allsidig journalist med nyhetsteft? Vi trenger en som kan formidle nyheter og gode historier fra arbeidslivet og kriminalomsorgen.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype:  Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist:  1. september

Om arbeidsgiver:

Lo Media logo

LO Media er et mediehus med nærmere 80 ansatte, stiftet av LO og forbundene i LO. LO Media er et av landets største fagbladmiljøer, og produserer 14 medlemsblader med tilhørende nettsider. FriFagbevegelse er det felles nettstedet for alle publikasjonene.  I tillegg til den redaksjonelle produksjonen har LO Media en kommersiell avdeling som selger produkter og tjenester til en rekke organisasjoner i og rundt arbeiderbevegelsen.

NFF-magasinet er på jakt etter en idérik og fleksibel journalist som «kan nyheter» og som kan skrive om arbeidslivsspørsmål, politikk og kriminalomsorgen på en lettfattelig måte. Du bør like å skrive både nyhetssaker og reportasjer. Journalisten har ofte med seg fotograf ut på oppdrag, men det er en fordel om du kan ta gode bilder selv også. I NFF-magasinet er det alle muligheter for å gå løs på ambisiøse journalistiske prosjekter, reportasjeideer og spennende menneskemøter.

NFF-magasinet utgis av fagforbundet Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund (NFF) og produseres i stiftelsen LO Media under Redaktørplakaten. Vi skriver om og for NFF medlemmer, som jobber i alle deler av kriminalomsorgen, og har åtte utgivelser årlig i tillegg til løpende nyhetsdekning. Vår fagredaktør skal studere de to neste årene, og vi søker etter en vikar som kan jobbe for oss ut fra oktober/november og ut juni i 2026.

Stillingen heter «fagredaktør», og innebærer ansvar for dekningen av kriminalomsorgsfeltet, herunder planlegging og produksjon av stoff til papirutgaven og digitale flater. Fagredaktøren holder også kontakten med medlemmer, tillitsvalgte og forbundet, som er en viktig kanal for å få tips til saker og følge med på utviklingen i sektoren. Fagredaktøren har en ansvarlig redaktør over seg i redaksjonen.

Fagredaktøren i NFF-magasinet er en del av en redaksjon på åtte årsverk, som sammen produserer fire beslektede papirmagasiner og løpende nyheter på Frifagbevegelse.no, som er en felles nyhetskanal for alle redaksjonene i LO Media. Denne felles redaksjonen produserer stoff fra store deler av offentlig sektor, og gir stort rom for variasjon i journalistikken. Fagredaktøren i NFF-magasinet deltar også i dette arbeidet.

Vi kan tilby gode lønns- og arbeidsvilkår og en arbeidsplass i trivelige lokaler i Storgata i Oslo. Det er også mulig å ta vikariatet i 80 prosent stilling om dette er ønskelig.

Vi ønsker å speile mangfoldet i befolkningen i rekrutteringen vår. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke ledige stillinger uansett kjønn, alder, funksjonsevne og kulturell bakgrunn eller om du har hatt et lengre opphold fra arbeidslivet.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, ta kontakt med: 

 Send søknad og CV til: kjersti.lyse.klevengen@lomedia.no

Powered by Labrador CMS