STILLING LEDIG:

VGTV Nyhet søker fast videojournalist

Grip sjansen, nå kan du jobbe med TV i Norges råeste mediehus. Som videojournalist i VG er du med på å forme fremtidens TV.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 23. januar

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Er dette deg?

  • Har nyhetsinteresse og liker å rykke ut når noe skjer
  • Brenner for levende bilder, historiefortelling og innovasjon
  • Er en fleksibel lagspiller

VG er hele folkets nyhetsdestinasjon, der breaking news trumfer alt. Vi skal være først og best på nasjonale og internasjonale nyhetshendelser.

Derfor søker vi en journalist med høy etisk bevissthet som kan formidle nyheter på en troverdig måte foran kamera. Enten som reporter i felt eller som nyhetsanker i studio. Du må være språksikker i muntlig formidling og spørsmålsstilling.

Du vil jobbe med alt fra krim, politikk, utenriks, rampelys og viralvideoer. Dette krever god journalistisk grunnkompetanse, gjerne med spissere kunnskap på et av feltene. Om du er opptatt av sport, vil du også jobbe med dette når det smeller. Det viktigste er å være en solid allrounder som kan dekke alle områder med samme entusiasme.

Når du ikke jobber med livesendinger, jobber du med egen-nyheter på video som engasjerer, forklarer og underholder. Det krever tabloid forståelse og nysgjerrighet for å blinke ut hvilke saker som er god TV.

Vi ønsker å utfordre det tradisjonelle og eksperimentere med historiefortelling. Målet er å treffe unge målgrupper fra forskjellige miljøer med visuell og leken journalistikk. I jobben eier du dine egne saker fra start til slutt, du filmer og redigerer selv.

I tillegg lager journalistene nyhetssendingen «VG Nyheter» til VGs flater, Flytoget, Snapchat og skjermer i det offentlige rom gjennom døgnet.

For at VG skal vinne nyhetskampen, trenger vi mangfold i redaksjonen som kan bidra til en større bredde i journalistikken. Journalister med flerkulturell bakgrunn, kontakter og som behersker flere språk oppfordres til å søke.

Om stillingen

Turnusvakter morgen, dag, kveld og helg. Stor variasjon i arbeidsoppgaver, fra breaking news til saker basert på egen ideutvikling.

Formelle krav

Du må ha redaksjonell erfaring. Utdanning innen journalistikk og video er en fordel, men vi vurderer gjerne deg som har en annen utdanningsbakgrunn.

Dette tilbyr vi

  • Et ungt og innovativt miljø, med fokus på lagkultur og utvikling av våre medarbeidere.
  • Gode velferdstilbud, tilgang til VGs bedriftshytter og rabatt på treningsmedlemskap.
  • VGTV er Norges største web-TV-redaksjon, i Norges ledende digitale mediehus.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller vil du vite mer? Ta gjerne kontakt:

  • Ingeløw Elise Kopperud, avdelingsleder, tlf: 930 919 59
  • Rolf Sønstelie, redaktør, tlf: 911 02 115
  • Jørgen Braastad, klubbleder, tlf: 415 30 313

SØK HER

Powered by Labrador CMS