STILLING LEDIG:

Morgenbladet søker to journalister

Vil du skrive om kultur, medier og offentlighet i Norges viktigste kulturavis? Vi søker journalister til to halvårige vikariater i kulturavdelingen.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 22. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Morgenbladet er en uavhengig ukeavis med vekt på politikk, kultur og forskning. Avisen er riksdekkende og globalt orientert, og arbeider for å øke interessen for kritikk, dialog og meningsutveksling. Morgenbladet ble etablert i 1819 og er dermed en av Norges eldste aviser. Morgenbladet har mer enn tredoblet opplaget siden 2003 og har fortsatt solid opplagsutvikling. Morgenbladet er en del av Mentor Medier AS som blant annet også eier Dagsavisen og Vårt Land. For mer informasjon, se morgenbladet.no

Morgenbladet søker to idérike medarbeidere til å lage aktuell journalistikk innen felter som film, medier, arkitektur og byutvikling, musikk, kunst og generell kulturdebatt.

De vi ser etter er initiativrike og nysgjerrige med interesse for og god innsikt i noen av våre dekningsområder.

Vi søker journalister med egne ideer, solid grep om journalistisk metode, og en god penn, som liker å skrive i flere sjangre, fra nyheter, portrett og intervjuer til reportasje og dokumentar.

Vi tilbyr: Spennende arbeidsoppgaver, godt arbeidsmiljø og givende samarbeid med kolleger.

Kontaktinformasjon

SØK HER

Powered by Labrador CMS