STILLING LEDIG:

Lørdag ettermiddag var det trangt om plassen på populære Kadettangen badeplass.
Slik som dette kan en sommerdag i Asker og Bærum arte seg, her fra Kadettangen i Sandvika.

Budstikka søker sommer­­vikarer ☀️

Budstikka er et lokalt mediehus i et av Norges mest spennende nedslagsfelt.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Midlertidig/sesong

Arbeidssted: Billingstad

Søknadsfrist: 28. januar

Om arbeidsgiver:

Budstikka er et lokalt mediehus, i et av Norges mest spennende nedslagsfelt. Vi setter vår stolthet i å levere vesentlig og viktig journalistikk, som skaper entusiasme og debatt, og som angår innbyggerne i Asker og Bærum. Budstikka er en del av Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter. Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Nå søker vi dyktige, idérike og engasjerte sommer­­vikarer, både journalister og frontsjefer.

Vi setter vår stolthet i å levere vesentlig og viktig journalistikk, som skaper entusiasme og debatt, og som angår innbyggerne i Asker og Bærum. Som sommervikar i vår redaksjon stoler vi på at du kan bidra til den oppgaven! Du vil intervjue aktuelle personer, skrive saker, ta bilder og video, og være med på å rykke ut når akutte hendelser skal dekkes.

Du har relevant utdannelse og/eller noe journalistisk praksis. Du har førerkort klasse B, og bør også ha kjennskap til Asker og Bærum kommuner. Det er også en fordel om du kan ta egne bilder. Det aller viktigste er likevel at du har gode ideer, initiativ og arbeidslyst. Du vil få opplæring, og våre positive og hjelpsomme kollegaer vil hjelpe deg når det trengs. Vi holder til i fine lokaler i Billingstad, med gode kollektivforbindelser.

Vi søker også etter frontsjefvikarer, der vi ser etter deg som har noe erfaring fra frontfaget fra før. 

Vikariatene vil ha noe ulik lengde – i perioden mellom uke 26 og uke 33.

Hør hva våre tidligere sommervikarer forteller:

Magnus Ross: «Budstikka er en profesjonell og trygg lokalavis som ga meg god journalistisk erfaring både ute i felt, og på nyhetsdesken. Jeg fikk mulighet til å jobbe frem egne saker fra ide til publisering, og hadde alltid tilgjengelige, flinke og erfarne kollegaer og ledere i redaksjonen som kunne svare meg hvis jeg hadde spørsmål.» 

Hanna Guttormsgaard: «Jeg hadde det veldig gøy med å jobbe og å bli kjent med både sommervikarene og redaksjonen. Trivdes med mengden utfordringer, og jeg følte at det var rom for å komme med egne ideer og ønsker til saker. Tar med meg å jobbe i lokalavis som en god erfaring for å lære hvordan det er å jobbe i en redaksjon». 

Kasper Stensaas: «Jeg har fått jobbe med en stor variasjon av spennende saker, men også fått muligheten til å utforme egne ideer.»

Samuel Ostrev Berntsen: «Det er få ting som har toppet følelsen av å få ja til et vikariat i Budstikka. Sakene jeg lagde har gitt meg minner for livet, og tilbakemeldingene jeg fikk gjorde meg supermotivert. Det var lærerikt og gøy å samarbeide med hyggelige kolleger. Budstikka har vært et viktig steg i karrieren min som journalist. Anbefaler på det sterkeste å søke sommerjobb i Budstikka.»

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

Kontaktinformasjon

Eventuelle spørsmål kan rettes til:

  • Simen Waagsether, konst. nyhetsredaktør  tlf: 932 05 637 / e-post: ssw@budstikka.no

Søknadsfrist: Fortløpende og senest 28.01.24

SØK HER

Powered by Labrador CMS