STILLING LEDIG:

Østlands-Posten søker sommervikarer ☀️

Vi søker deg som vil dekke Stavernfestivalen – og alt annet som skjer i Larvik i sommer!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikariat

Arbeidssted: Larvik

Søknadsfrist: 1. februar 2024

Antall stillinger: 6

Om arbeidsgiver:

Østlands-Posten dekker Larvik kommune med 45.000 innbyggere. Her skjer det mye på sommeren, både fordi vi er en av Norges største camping- og hyttekommuner og vi er arrangørby for Stavernfestivalen. Larvik kan by på utallige strender og flere sommerperler, noe som frister mange sommergjester og forhåpentligvis også sommervikarer.

Avisa eies av Amedia, som er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 106 nasjonale, regionale og lokale titler. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2022 for 4 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place To Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Østlands-Posten søker ivrige og engasjerte sommervikarer. Vi holder til i Larvik sentrum, og dekker Larvik kommune med rundt 45.000 innbyggere.

Her vil du få prøvd deg på alt fra enkle saker og bildereportasjer til større og tunge konfliktsaker, innen alle felt. Du vil intervjue aktuelle personer, skrive saker, ta bilder og video, og være med på å rykke ut når akutte hendelser skal dekkes.

En av sommerens store snakkiser er Stavernfestivalen, som trekker titusener av besøkende til byen. I år går festivalen over fire dager, og vi følger den tett gjennom videoreportasjer, bildeserier og vanlige reportasjer. Her vil du kunne få en sentral rolle.

Den vi søker etter, er:

  • Språklig sterk
  • Nyhetsfokusert
  • Idérik
  • Lærevillig
  • Arbeidsom

Du bør ha journalistisk erfaring fra tidligere, men dette er ingen forutsetning. Har du kunnskap om video og sosiale medier, er dette en klar fordel.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser, gratis parkering og felles lunsjordning. Og vi kan love at du vil få prøve deg på mange ulike oppgaver og høste mange erfaringer.

Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad frihet og et sterkt samspill.

Kontaktinformasjon

Er du nysgjerrig, så ikke nøl med å ta kontakt:

  • Tonje E. Skjørtvedt, nyhetsredaktør, tlf. 416 49 703 / e-post: tonje@op.no
  • Håvard Wannebo, klubbleder, tlf. 944 83 333 / e-post: hw@op.no

SØK HER

Powered by Labrador CMS