STILLING LEDIG:

Norsk filminstitutt søker kommunikasjons­rådgiver - arrangementer og sosiale medier

Er du vår nye kommunikasjonsrådgiver med særlig interesse for sosiale medier?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 4. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NFI er statens forvaltningsorgan, faginstans og rådgiver i politiske spørsmål innen dataspill- og filmområdet, underlagt Kulturdepartementet. Vi forvalter over 600 millioner kroner i året, som investeres i utvikling, produksjon, lansering og formidling av norske filmer, serier og spill.NFI skal være en døråpner for norske, audiovisuelle historier, og gjennom det bidra til demokrati og uenighetsfelleskap, identitet og medvirkning. Vår oppgave er også å bidra til at norske produksjoner når ut til publikum, og vi arbeider internasjonalt for å fremme norske produksjoner, samt finansiering og eksport av disse. NFI driver det nasjonale Cinemateket i Oslo.

Om stillingen

Som et institutt som jobber for å fremme norske dataspill, serier og film, ønsker vi å bruke mer levende bilder i vår kommunikasjon og informasjonsformidling; og det er her du kommer inn i bildet! Vi ønsker å styrke vårt fotavtrykk i sosiale medier for å nå ut til flere målgrupper. Vi skal også skape og videreutvikle fysiske og digitale arrangementsflater (med streaming) for informasjonsformidling, kompetanseheving og innsiktsformidling. For å få til dette, trenger vi din kompetanse! Du blir en viktig bidragsyter i kommunikasjonsseksjonen og kollega med fire erfarne, engasjerte og dyktige kommunikasjonsrådgivere. Seksjonen ledes av kommunikasjonssjef som rapporterer til leder for Strategisk stab.Hvis dette høres interessant ut, les gjerne videre..

Hvem er du?

Vi tror du har en glødende interesse for å formidle innhold gjennom video og streaming. Du vet trolig hva en stream deck er og kan filme, streame, redigere og publisere video i ulike kanaler. Du er også opptatt av å holde deg oppdatert på ulike trender og plattformer innen sosiale medier, samt utviklingen innen videoproduksjon og visuell kommunikasjon. Du liker også å måle arbeidet ditt for å finne ut av hvordan effekten er av det du har laget og publisert, og hvordan det har fungert.Vi tenker også at du har evnen til å jobbe selvstendig og strukturert, samtidig som du har svært gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.Vi ser etter deg som motiveres av ambisiøse mål og selv tar initiativ til utvikling og forbedring, både på vegne av deg selv og hele NFI. Vi tror at målene nås best gjennom å samhandle på tvers og dele erfaring og kompetanse.

Arbeidsoppgaver

 • Bearbeide audiovisuelt innhold for publisering
 • Utvikle og videreutvikle NFIs arrangementsflater (streaming og fysiske)
 • Organisere ulike arrangementer
 • Ansvar for strategisk bruk og oppfølging av sosiale medier
 • Prosjektbistand for andre avdelinger i NFI
 • Sikre klart språk, og en tydelighet i hvordan vi bruker språk i forskjellige kanaler

Krav til kompetanse

 • Utdanning innen kommunikasjon/PR/media/markedsføring på minimum bachelor-nivå. Relevant arbeidserfaring med gode resultater kan erstatte utdanningskravet.
 • Erfaring i strategisk bruk av sosiale medier
 • Prosjektledererfaring
 • Erfaring fra audiovisuell produksjon, primært for publisering på nett

Vi tilbyr

 • Lønn i henhold til statens lønnsregulativ. Stillingen lønnes som rådgiver (SKO 1434) eller seniorrådgiver (SKO 1364), i ltr 56-70 (kr. 507 600 - kr 650 300). For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes
 • Medlemskap i Statens pensjonskasse med gode pensjonsbetingelser
 • Fleksibel arbeidstid

Denne stillingen er nyopprettet, og du får selvsagt mulighet til å påvirke ditt ansvarsområde. Du får spennende og utfordrende arbeidsoppgaver som vil bidra til å femme norske historier av høy kvalitet både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg blir du en del av et dynamisk og kompetansedrevet arbeidsmiljø som snart flytter inn i nyoppussede lokaler.

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte:

Andre opplysninger

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om Positiv særbehandling når man søker jobb i staten. I samsvar med offentlighetslovens § 25 gjøres det oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli gjort offentlige. Hvis du ønsker søke om unntak fra offentlighet, bes du opplyse om dette og begrunne det ved innsendelsen av søknaden din.

SØK HER

Powered by Labrador CMS