STILLING LEDIG:

VG søker vikarer til SoMe-avdeling

Vil du lage VG-gull på sosiale medier? Ledige vikariater i VGs SoMe-avdeling

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 10. mars 2024

Om arbeidsgiver:

VG logo

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

VGs tilstedeværelse i sosiale medier er avgjørende for å nå ut med VGs journalistikk til et bredest mulig publikum. Samtidig skal publiseringen styrke VGs posisjon som Norges førstevalg som nyhetsdestinasjon. Nå søker vi etter deg som vil være med å utvikle VGs sosiale medier-kontoer, og engasjere folk med journalistikk på eksterne flater.

Vi har ledige vikariater med varierende lengde, og søker deg som:

  • Har god erfaring med publisering på sosiale medier i profesjonell sammenheng. Særlig viktig er erfaring med TikTok, Instagram eller Snapchat.

  • Vet hva som engasjerer det norske folk og får dem til å like, dele og kommentere.

  • Har solid videokompetanse, og som trives like godt foran som bak kamera.

  • Klarer å trekke ut essensen i nyhetssaker og presentere dem på en pedagogisk og effektiv måte, gjerne med en kreativ vri.

  • Er oppdatert på trender og utviklingstrekk i sosiale medier og journalistikken forøvrig.

Du må kunne ta til deg læring raskt og ha et ønske om å stadig omstille deg selv basert på data og innsikt, samtidig som du må være villig til å lære bort og inspirere andre.

Redaksjonell erfaring er en fordel, men ikke et krav, men du bør ha kjennskap til presseetiske regler.

Vi ser også etter journalister som har ulik bakgrunn og ulike erfaringer. Om du kan bruke din identitet og innsikt for å se nye perspektiver i journalistikken, har vi ekstra lyst til å høre fra deg.

Vikariatene er av ulik varighet, over 6 måneder. Søknadsfristen er 10. mars.

Kontaktinformasjon

Vil du vite mer? Ta kontakt med: 

SØK HER

Powered by Labrador CMS