STILLING LEDIG:

NRK søker kulturreporter

Norges største nyhetsredaksjon leter etter en journalist som brenner etter å sette dagsorden innenfor fagfeltet kultur- og underholdning.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 06. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

5750 NFAG Kultur og underholdning, NRK

NRK når bredt ut til alle i Norge, og hos oss blir sakene publisert på nrk.no og i radio- og TV-programmer som Dagsrevyen, Dagsnytt og Nyhetsmorgen.

Du har solid erfaring med formidling av nyheter digitalt og du liker å eksperimentere med nye fortellerteknikker som når ut til et ung og bredt publikum.

Arbeidsoppgaver

Som reporter i redaksjonen kultur og underholdning går du i en turnus som innebærer jobbing for nrk.no, radio og TV. Du skal jobbe med et bredt spekter av saker innenfor fagfeltet. Den vi søker skal jobbe frem egne nyhetssaker og bidra inn i den løpende nyhetsdekning på alle plattformer.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har journalistisk gjennomføringskraft og som kan sette dagsorden med egne saker. Du har god kompetanse og innsikt om norsk kulturliv, og teft for å fange opp fenomener som treffer bredt og ungt. Du er iderik og har et rikt kildenett.

Den vi ser etter har bred forståelse av og erfaring med nye måter å fortelle historier på digitalt.

Du har gjerne flerkulturell kompetanse som gir nye perspektiver.

Personlige egenskaper

Du brenner for å sette dagsorden med journalistikken din. Du har gjerne erfaring fra jobbing med kultur- og underholdningsnyheter, og kan vise til dagsordensettende saker.

Du er nysgjerrig, iderik og sulten. Du er en utpreget lagspiller og trives med å jobbe i en hektisk arbeidshverdag.

Vi tilbyr

Vikariat til 31.12.21 i et fremoverlent nyhetsmiljø med dedikerte og kunnskapsrike journalister. Turnusjobbing.

Startdato: 16.08.2021

Sluttdato: 31.12.2021

Kontaktinformasjon:

  • Marianne Ytre-Eide, redaksjonssjef kultur og underholdning, tlf: 952 30 402

SØK HER

Powered by Labrador CMS