STILLING LEDIG:

TV2.no søker reporter

Er du konkurransedrevet, nysgjerrig og liker et høyt tempo?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 25. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi skal være tett på og engasjere gjennom å fortelle historier fra en hverdag du kjenner deg igjen i. Vår lidenskap er å sette spor, gjennom å formidle, skape og fortelle historier. Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, slik at nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for deg, uansett når, hvor og hvordan du måtte ønske.

Du finner oss på en rekke ulike TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester med fortellinger som spenner fra tung journalistikk til lett underholdning. Våre flaggskip er allmennkringkasterkanalen TV 2, strømmetjenesten TV 2 Play og tv2.no. Her finner du nyheter, aktualiteter, sport, filmer og serier gjennom hele døgnet. Vi har også utviklet egne apper for nyheter og sport, som gjør det enkelt for deg å følge med når du er på farten.

Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk sammen med deg. Våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, prosjektledere, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. TV 2 har også kontor i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og på Hamar.

Nå har du sjansen til å bli en del av TV 2 Nyhetene. Vi søker en nyhetsreporter i 100 % vikariat på TV2.no. Vi søker deg som vil bli en del av det pulserende, hektiske og givende miljøet på nettdesken i Oslo. Du har et sterkt konkurranseinstinkt og du liker å jobbe med et svært bredt stoffområde.

Du er like glad i breaking news, som arbeid med å grave frem egne nyheter. Du trigges av å jobbe med, og hver dag kjempe for å vinne nyhetskampen. Det er like naturlig for deg å tenke innhold til TV2.no, som til nyhetskanalen og andre TV-flater.

Det er en styrke om du har et etablert kildenettverk og kompetanse innen ett eller flere fagfelt. Du er glad i tekniske utvikling, og tenker kreativt i bruken av nye verktøy og digitale løsninger.

Arbeidsoppgaver

 • Overvåke og følge det løpende nyhetsbildet, og bidra til at TV 2 vinner nyhetskampen.
 • Grave fram egne nyheter som setter dagsorden og skaper debatt.
 • Du må kunne vise til stor produksjon av nettartikler, både under breaking news og gjennom en normal nyhetsuke.
 • Du har god penn og evner å sjonglere mellom raske nyhetssaker og lengre artikler.
 • Du har evnen til å tenke kreativt og nyskapende innen nyhetsjournalistikken.
 • Du må ha stor arbeidskapasitet, god presseetisk forståelse og gode samarbeidsegenskaper.

Vi tilbyr

 • Fast jobb i en engasjert redaksjon i våre lokaler i Bjørvika, Oslo.
 • En stilling plassert i hjertet av nyhetsmaskineriet i TV 2
 • Muligheter for arbeid på tvers av plattformer og konsepter innad i TV 2
 • Stillingen medfører turnus- og reisevirksomhet.

Kontaktinformasjon:

 • Kaja Kirkerud, redaksjonssjef TV2.no, nyheter, tlf: 402 43 840
 • Margrethe Håland Solheim, Klubbleder, tlf: 454 92 227

SØK HER

Powered by Labrador CMS