STILLING LEDIG:

VG søker Rampelys-journalister

VG Rampelys er Norges ledende redaksjon innenfor kjendis- og kulturnyheter. Nå søker vi to reportere som skal bidra til at VG blir enda bedre innenfor dette fagfeltet.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. februar

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,4 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I mediehuset inngår også VGTV AS, VG+, E24 Dine Penger og Manus. Antall ansatte i mediehuset VG pr. januar 2020 er i overkant av 400.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Vi ser etter reportere som klarer å ha et kritisk blikk på alt fra etablerte norske kjendiser til influencere og Youtube-profiler. Du må like å produsere egensaker som treffer yngre målgrupper - på deres egne arenaer - da video og Snapchat-kanalen til VG Rampelys er to av våre viktigste satsingsområder.

Som reporter i Rampelys har du tabloid forståelse, er initiativrik og trives med å jobbe i et hurtig tempo – gjerne på tvers av de ulike avdelinger internt i VG.

Det er en fordel om du har et godt kildenettverk i underholdningsbransjen. Til den ene stillingen er det også ønskelig at du kan noe om videoproduksjon, og liker å stå foran kamera, men det er ikke et krav.

Du vil inngå i helge- og kveldsvaktturnusen på VGs nyhetsdesk.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinfo:

Søknadsfrist: 15. februar
SØK HER

Powered by Labrador CMS