STILLING LEDIG:

Sarpsborg Arbeiderblad søker nyhetsjournalist og sportsjournalist

Vi ser etter deg som har teft for hvilke saker som skaper engasjement og formidler på en måte som treffer leserne best mulig.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Sarpsborg

Søknadsfrist: 26. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset Sarpsborg Arbeiderblad (SA) har en dominerende posisjon blant medieselskaper i Sarpsborg kommune. Vi dekker primært det som skjer i egen kommune, men er også opptatt av viktige spørsmål som opptar hele Østfold- samfunnet. Daglig leser 40.000 oss på papir, nett og mobil.Vi har 12.500 abonnenter. I redaksjonen er det 17 ansatte.

Sarpsborg Arbeiderblad søker etter to ambisiøse og nysgjerrige journalister som brenner etter å gi leserne siste nytt fra nærområdet.

Vi ser etter deg som har teft for hvilke saker som skaper engasjement og formidler på en måte som treffer leserne best mulig.

Nyhetsjournalist

Som nyhetsjournalist vil du dekke et bredt spekter av saker. Vi tenker at du har samfunnsinnsikt og interesse for å skrive de gode og viktige lokale sakene. Vi forutsetter at du har lyst til å prøve deg på mange sjangre og oppgaver. Er du flink med video og har interesse og kunnskap om hvordan vi kan utnytte sosiale medier til å nå flere lesere, vil det være et pluss.

Sarpsborg Arbeiderblad har fokus på digital utvikling og sammen skal vi utvikle dette videre! Avisa er en del av Amedia, og sammen med over 80 andre lokalaviser har vi tilgang til analyse og teknologi som gjør at journalistikken vår når ut enda bedre.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass, med varierte arbeidshverdager, mange ulike utfordringer, godt arbeidsmiljø og kreativt spillerom. Våre nyhetsjournalister inngår i en turnus med kvelds- og helgevakter.

Lyst på jobben, men føler du ikke kan hake av på alle kriteriene? Søk likevel – du kommer langt med rett holdning og talent.

Du må ha førerkort, men egen bil er ikke nødvendig. Lokalkjennskap til regionen er en fordel.

Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Kontaktinfo:

Har du spørsmål om stillingen som nyhetsjournalist? Kontakt ansvarlig redaktør Bernt Lyngstad[email protected] eller på mobil 906 26 652.

Sportsjournalist

En av våre sportsjournalister går av med pensjon, og vi søker etter en sportsjournalist som vil bli hans etterfølger.

Sarpsborg har et meget rikt idrettsliv, og sarpingene er blant de avisleserne i landet som er mest opptatt av sport. Kommunen har eliteserielag i fotball, ishockey, bandy og innebandy, i tillegg til at vi har en rekke individuelle utøvere som hevder seg meget godt både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Samtidig er breddeidrettsbevegelsen veldig rik i avisens nedslagsfelt. Dette betyr at våre sportsjournalister er borti de aller fleste temaer – fra toppfotball med Sarpsborg 08, via mosjonsløp og til for eksempel å følge politiske vedtak med betydning for idretten i Sarpsborg.

Vi søker en journalist med god idrettsfaglig kompetanse. Men først og fremst trenger vi en produktiv medarbeider som ser de gode sakene, skjønner den nye og digitale mediehverdagens egenart, kan lage både konfliktsaker og de typiske «gladsakene» - og som takler en hverdag med høyt arbeidstempo. Våre sportsjournalister inngår i en turnus med kvelds- og helgevakter.

Vi kan tilby et godt miljø med kolleger som både individuelt og som gruppe jobber mot de målene vi har satt oss både lokalt og gjennom det velfungerende og inspirerende Amedia-samarbeidet.

Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Kontaktinfo:

Har du spørsmål om stillingen som sportsjournalist? Kontakt nyhetsredaktør Petter Kalnes[email protected] eller på mobil 480 95 800.

Sarpsborg Arbeiderblad er en er en lokalavis eid av Amedia, se her hvordan det er å jobbe i Amedia.

Søknadsfrist: 26.02.21
SØK HER

Powered by Labrador CMS