STILLING LEDIG:

FinansWatch søker journalist til fast stilling

Til vår raskt voksende bransjeavis søker vi en dyktig journalist som kan bidra til vår videre vekst.

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 25. mars

Om arbeidsgiver

Watch Media som er en del av JP/Politikens Hus - Danmarks største avishus. Konsernet gir blant annet ut Jyllands-Posten, Politiken og Ekstra Bladet. Selskapet eier også halvparten av næringslivsavisen Børsen, og har nylig kjøpt nyhetsbyrået Ritzau Finans.

De siste ti årene har Watch Medier hatt suksess med å lansere en rekke digitale bransjemedier i dansk næringsliv. Selskapet satser nå også i Norge og Tyskland. Watch Medier har kontorer i København, Aarhus, Oslo, Frankfurt, Brussel og New York.

FinansWatch ble lansert i april 2020 og det siste året har vi skaffet oss et godt fotfeste og en solid posisjon som bransjeavis for hele den norske finansbransjen. Vi skriver om og for selskapene og menneskene innen bank, forsikring, pensjon, kapitalforvaltning, regulering, fintech og arbeidsmarkedet i bransjen. Vi dekker store og små virksomheter over hele landet.

Våre journalister skal «eie» bransjen de jobber med. De skal rapportere om suksessene og fiaskoene. De skal følge de mektigste og de dyktigste. Og de skal levere både raske nyheter og gode egensaker hver dag.

Nå trenger vi nye krefter til laget vårt, og søker en dyktig journalistsom også har lyst til å ta et bredere ansvar i redaksjonen, for eksempel som stedfortreder for redaktøren ved behov.

Våre medier er avhengig av redaksjonens evne til å skape lojale brukere, noe som stiller høye krav til kvalitet og troverdighet. Det hele handler om å skape journalistikk som gir leserne oversikt og innsikt, slik at de står igjen med et kunnskapsbasert konkurransefortrinn på jobben.

Erfaring fra næringslivsjournalistik er en klar fordel. Og det er avgjørende at du ønsker å utvikle spisskompetanse i en av Norges største, viktigste og mest toneangivende bransjer. Samtidig forventer vi at du har engasjement og en sterk journalistisk drivkraft. Vi forventer også at du kan ta ansvar for det som blir en hektisk, men spennende videre vekstfase, hvor du sammen med dine kolleger både skal dekke felleshistorier og følge opp egne ideer.

Som journalist i Watch Media kommer du til at jobbe fra vår redaksjon i Oslo sentrum. Her kan du få oppleve entusiasmen til en oppstartsbedrift, kombinert med trygge økonomiske rammer.

Kontaktinformasjon:

Fristen for å søke er 25. mars, men send gjerne søknaden tidligere også, vi behandler søknader og gjennomfører intervjuer fortløpende.

Søknadsfrist: 25.03.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS