STILLING LEDIG:

Tilkallingsvikarer ønskes til NRK Nyheter

Ønsker du erfaring med spennende journalistiske oppgaver i en av landets travleste nyhetsredaksjoner?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Tilkalling

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

NRK Nyheter har flere redaksjoner som trenger tilkallingsvikarer som kan jobbe ved behov. Vi ser etter deg som har noe erfaring med journalistisk arbeid fra før, enten det er fra nett, radio eller TV. Se under på de forskjellige redaksjonene og sett opp ditt første- og andrevalg når du søker.

DIREKTE

Nettreporter   Nettreporterne i NRK Nyheter er først med siste nytt, utvikler de største sakene og er sentrale for at vi vinner nyhetskampen – hver dag. Du har nyhetsteft, liker å jobbe i høyt tempo, er språksikker og etisk bevisst, samt godt orientert i nyhetsbildet. Du har ideer både til videreutvikling av løpende nyhetssaker så vel som gode og engasjerende egensaker. Vi ser også etter tilkallingsvikarer som har erfaring med video og visuell historiefortelling.

Kontaktpersoner:

 •  Kathrine Hammerstad, tlf: 930 64 101
 • Kari Stokke Nilsen, tlf: 415 04 334

Sendedesken: direktesendinger og nyhetsbulletiner

Vi leter etter deg som har nyhetspulsen i blodet. Du er en rask og effektiv journalist som er trygg på video- og lydredigering i høyt tempo, og som liker å være ute i felt og dekke det som skjer. Gjerne foran kamera. I denne jobben er du med å lage direktesendinger til radio, tv og nett. Du vil også jobbe med nyheter i kortformat – den klassiske bulletinen – på nye måter som kombinerer lyd og video.

Kontaktpersoner:

 • Olav Haugan, tlf: 970 26 608
 • Simon Skjelbostad Yset, tlf: 920 55 391                                                                                                                                 

PROGRAM

Nyhetsmorgen radio: NRKs Nyhetsmorgen trenger våkne og samfunnsinteresserte journalister. Her er det en stor fordel om du har erfaring fra radio.   

Kontaktpersoner: 

 • Knut Are Tornås, tlf: 997 91 405
 • Elise Hazel Asbjørnsen, tlf: 936 73 480

Dagsnytt 18 trenger researchere på tilkalling som har god oversikt over norsk samfunnsliv, og som har interesse for det offentlige ordskiftet og utviklet sans for det som engasjerer.

Kontaktperson:

 • Solveig Tvedt, tlf: 959 78 008

Ukeslutt trenger tilkallingsreportere med nyhetsteft og som evner å lage originale vrier på aktuelle saker, har oversikt over norsk debatt- og samfunnsliv og et bredt kildenettverk.

Kontaktperson: 

 • Gunnhild Viken, tlf: 481 52 283

Ytring søker deg som evner å se potensialet i en kronikk, klarer å finne nye stemmer i samfunnsdebatten og har gode samarbeidsevner.

Kontaktperson:

 •  Solveig Tvedt, tlf: 959 78 008

FAG

Økonomi og politikk-redaksjonen: Vil du være med og sette dagsorden? Vi er på jakt etter tilkallingsvikarer med kunnskap om økonomi/politikk, som har erfaring med å finne nyheter, og som har digital kompetanse og evne til å opparbeide gode kilderelasjoner. Gode samarbeidsevner er en forutsetning, erfaring med flere plattformer (nett, radio, tv) er en fordel, og digital kompetanse vil bli tillagt vekt.

Kontaktpersoner:

 • Peder Ottosen, tlf: 991 64 590
 • Kyrre Nakkim, tlf: 916 07 122

Kultur og underholdning søker nyhetsjournalister som behersker radio og/eller tv og nett, og fortrinnsvis deg som er idérik, er en god historieforteller og som har gjennomføringskraft. Du må ha interesse for fagfeltet og ha evne til å finne nyheter som egner seg for et bredt publikum. 

Kontaktperson:

 •  Marianne Ytre-Eide, tlf: 952 30 402

Innenriks ser etter deg som er engasjert og nysgjerrig, og som er god til å omsette idéer til saker. Du er dyktig til å formidle, og har journalistisk trygghet på metode og etikk. Du kan TV og/eller radio i tillegg til nett. Innenriks leverer saker til alle NRK sine nyhetsflater på nett, TV og radio. 

Kontaktpersoner:

 • Dyveke Sandtorv Nilssen, 454 72 401
 • Ole Eivind Henden, 901 54 101

SØK HER

Powered by Labrador CMS