STILLING LEDIG:

Labrador CMS har nå 170 siter i fire land på kundelista.
Labrador CMS har nå 170 siter i fire land på kundelista.

Prosjektleder til publiserings­plattformen bak TV 2, Dagbladet og 160 andre nettsteder

Publish Lab AS vokser raskt!

Fakta om stillingen

Arbeidsgiver: Publish Lab AS

Stillingstittel: Prosjektleder
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast
Søknad: Sendes til CTO [email protected]

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Publish Lab AS er et selskap med 11 ansatte fordelt på ni i Oslo-området, en i Sveits og en i Lofoten. Vi er ni utviklere, en forretningsutvikler og en daglig leder. Selskapet ble skilt ut fra utviklingsavdelingen til Dagbladet.no i 2011 og i 2013 kjøpte TV 2 seg inn. Sammen er de to fortsatt våre største eiere.

Publish Lab AS vokser raskt med 170 nettsteder på vår publiseringsplattform for nettaviser. Vi har nå kunder i fire land. Vi søker derfor etter en prosjektleder som kan bistå kunder med å komme over på Labrador CMS.

Avhengig av ønske og kompetanse vil du bidra i prosjektledelse, oppsett av løsningen for nye kunder, opplæring og support, utarbeidelse av brukermanualer og generell kundekontakt. Stillingen vil gå inn i vårt customer success team.

Hva lager vi?

Vårt hovedprodukt er en skybasert publiseringsplattform. Labrador er egenutviklet fra bunnen av for å levere WYSIWYG-redigering av nettaviser på en rask, sikker og brukervennlig måte.

WYSIWIG står for What-you-see-is-what-you-get, og betyr at man redigerer direkte i layout.

Labrador inkluderer i tillegg frontend-hosting for alle våre kunder (bl.a. dagbladet.no, tv2.no, klikk.no, motor.no, forskning.no m.fl.) Frontserverene våre har i dag mellom 300 og 600 sidevisninger pr. sekund fordelt på ca 170 siter, så vi har stor fokus på fart og oppetid i alt vi leverer.

Hvem er vi?

Avdelingen stillingen inngår i består i dag av personer med både teknisk og journalistisk kompetanse og håndterer i dag blant annet kundehenvendelser og prosessen med oppsett og opplæring av nye kunder.

Vi er et fortsatt ganske lite selskap med sterk vekst og ambisjoner om å fortsette med det. Som nyansatt er det stort rom for å forme sin egen stilling og bidra til selskapets veivalg framover.

Hva kan vi tilby?

 • Fritt valg av pc og mobil
 • Konkurransedyktig lønn.
 • Moderne og lyse lokaler hos MESH sentralt i Oslo.
 • Høy fleksibilitet på bruk av hjemmekontor.
 • Høy grad av innvirkning på egen arbeidshverdag.
 • En spennende arbeidshverdag med gode kolleger.

Hvem er du?

 • En journalist, utvikler eller prosjektleder som kommuniserer godt på norsk og engelsk. Kan du flere språk er det positivt.
 • Du bør ha relevant utdannelse utover videregående skole,
 • Men relevant erfaring kan veie opp for manglende utdannelse.
 • Om du har erfaring fra jobb i mediebedrift vil det telle positiv

Hva må du kunne?

 • Vi ser på all erfaring, og har du bakgrunn som journalist, utvikler eller prosjektleder fra en mediebedrift vil det være positivt.

Om du er nyutdannet eller erfaren er ikke så nøye, stillingen vil tilpasses ditt nivå. Har du noe du vil vise fram på github e.l, så ser vi gjerne på det, men det er ikke et krav.

Høres dette interessant ut, så ta gjerne kontakt med CTO Ole Andreas Flaaten Jonsgård.

Kontaktinformasjon:

Søknad sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS