STILLING LEDIG:

Budstikka søker tilkallingsvikarer

Vi trenger tilkallingsvikarer til nyhetsredaksjonen!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Tilkalling

Arbeidssted: Asker

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Budstikka holder til på Billingstadsletta i Asker, og er mediehuset for 223.000 innbyggere i Asker og Bærum. Redaksjonen teller 30 årsverk.

Er du en ivrig nyhetsjeger som trives med høyt tempo? Har du et brennende ønske om å lage god og vesentlig lokaljournalistikk i to av Norges største kommuner – Asker og Bærum? Liker du å finne nyheten ingen andre har? Svarer du ja på flere av disse spørsmålene, kan du være rett kandidat til å jobbe i Norges største rendyrkede lokalavis.

Vi trenger tilkallingsvikarer til nyhetsredaksjonen. Du må kunne steppe inn på kort varsel. Det kan også være aktuelt med helge- og kveldsjobbing.

Om bedriften:

Budstikka er et lokalt mediehus, i et av Norges mest spennende nedslagsfelt.

Vi setter vår stolthet i å levere vesentlig og viktig journalistikk, som skaper entusiasme og debatt, og som angår innbyggerne i Asker og Bærum. Som sommervikar i vår redaksjon stoler vi på at du kan bidra til den oppgaven!

Du har relevant utdannelse og journalistisk praksis. Du har førerkort klasse B, og bør også ha kjennskap til Asker og Bærum kommuner. Det er også en fordel om du kan ta egne bilder. Det aller viktigste er likevel at du har gode ideer, initiativ og arbeidslyst.

I 2020 vant vi prisen Årets mediehus.

Kontaktinformasjon:

Send søknad og CV til [email protected]

Powered by Labrador CMS