STILLING LEDIG:

Svalbardposten søker to journalister

Vil du ha Norges heftigste journalistjobb i verdens nordligste avis?

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Longyearbyen

Søknadsfrist: 01. oktober

Om arbeidsgiver

Svalbardposten er verdens nordligste avis. Papirutgaven kommer ut hver fredag. I tillegg til en løpende oppdatert nettavis. Avisen er lokalavis for Svalbard, men distribueres over hele landet, og verden for øvrig. Svalbardposten er tre ganger kåret til Årets lokalavis av Landslaget for lokalaviser, sist i 2010. Avisen består av redaktør, to journalister, sekretær og it -og annonseansvarlig. Svalbardposten eies av en stiftelse, produseres i Longyearbyen og trykkes i Tromsø.Les mer om Svalbardposten

Svalbardposten har ledig to faste journaliststillinger. Vi ønsker oss pågående journalister med god nyhetsteft, gode allmennkunnskaper og som verken er mørkeredd eller redd for å fryse ræva av seg. Har du Svalbard-kompetanse er det et stort pluss.

Du må ha journalistisk erfaring, like å snakke med folk, erfaring med reportasjefoto, jobbe med video, du må ha førerkort og ha kjennskap til Indesign og Photoshop. Vi lager papiravis en gang i uka, men du må naturligvis ha digital kompetanse og like å selge sakene dine på nett.

Vi kan tilby to av Norges mest spennende og utfordrende journalistjobber i et tøft klima og i et godt miljø. Svalbardposten holder til å nyinnflyttede lokaler sentralt i Longyearbyen. Vi ordner bolig, gir reise- og flyttestøtte, lønn etter avtale og svalbardskatt, sikkerhetskurs og alt annet som du bør vite om å jobbe på 78 grader nord.

Kontaktinformasjon:

  • Børre Haugli, redaktør, tlf: 974 34 641
  • Siri Åbø Wiersen, klubbleder, tlf: 991 60 678

Send søknad med CV og eventuelt arbeidsprøver til redaktør Børre Haugli. borre@svalbardposten.no.

Powered by Labrador CMS