STILLING LEDIG:

Moss Avis søker sommervikarer og tilkallingsvikarer

Moss er en by i rask utvikling. Den blir stadig større og er i stadig fornyelse. Det samme gjelder lokalavisen, som holder til i nye lokaler i sentrum, rett ved den nye bydelen Verket.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommer / Tilkalling

Arbeidssted: Moss

Søknadsfrist: 06. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Moss Avis er mossedistriktets største lokalavis med 37 500 daglige lesere. Vi henvender oss til innbyggerne i Moss, Rygge, Våler, Råde og Vestby. Vi holder til i Gudesgt. 1 i Moss sentrum. Avisen eies av Amedia.

Nå søker vi etter sommervikarer og tilkallingsvikarer som er innstilt på å lete høyt og lavt etter nyheter og gode historier i distriktet vårt.

Våre lesere forventer å bli oppdatert på stort og smått, døgnet rundt, mens det skjer. Som journalist hos oss må du derfor finne og lage saker raskt og presist. Samtidig ønsker vi å speile nyhetsbildet gjennom stadig nye formater for tekst, foto, lyd og levende bilder.

Sommervikariatene er av 6 til 8 ukers varighet i perioden slutten av juni til midten av august. Påbegynt relevant utdanning er en forutsetning.

Som tilkallingsvikar søker vi deg som kan ta ekstra dag-, kveld eller helgevakter hele året. Du må vise interesse og talent for lokal nyhetsjournalistikk, og vil få journalistisk veiledning underveis. Tiltredelse umiddelbart.

Førerkort og tilgang til egen bil er en fordel.

Kontaktinformasjon:

  • Øystein Kristiansen, nyhetsredaktør, tlf: 950 35 417
  • Sigrid Holmsen, digitalredaktør, tlf: 416 08 417
  • Natalie Kristiansen, klubbleder, tlf: 957 01 210

SØK HER

Powered by Labrador CMS