STILLING LEDIG:

Smaalenenes Avis søker journalist til fast stilling

Lyst til å jobbe med smått og stort i Indre Østfold?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Askim

Søknadsfrist: 20. april

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Smaalenenes Avis er lokalavisen for 52.000 innbyggere i regionen Indre Østfold. Totalt har vi litt i underkant av 30.000 lesere daglig på papir, nett og mobil – og over 12.000 abonnenter. Det er 26 ansatte på avishuset i Askim, fordelt på redaksjon, markedsavdeling og rubrikksenter. Smaalenenes Avis eies av Amedia-konsernet.

Vi ønsker oss samfunnsengasjerte søkere som brenner for lokaljournalistikken og elsker høyt tempo. Dersom du er spesielt opptatt av å nå yngre lesere, det vil si folk under 40 år, er det et pluss. Du må gjerne være ung selv, kanskje til og med komme rett fra utdanningen.

I Smaalenenes Avis må de fleste gjøre det meste; fra små, kjappe saker til store, grundige reportasjer. Kort sagt; vi trenger gode allroundere med nyhetsteft, pågangsmot, sikkert språk og evne til å jobbe selvstendig så vel som på lag med andre.Du må kunne håndtere et kamera og ha førerkort for personbil. Kjennskap til dekningsområdet Indre Østfold er selvsagt en fordel.

Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, gode muligheter for utvikling og et trivelig arbeidsmiljø. Stillingen vil inngå i turnus med faste kvelds- og helgevakter, også som frontredigerer.

Kontaktinformasjon:

  • Nyhetsredaktør Anne Sterri Harestad / 909 89 034
  • Klubbleder Tormod Malvin Sæther / 418 42 803

Smaalenenes Avis er en avis i Amedia-konsernet. Du kan lese mer om hvordan det er å være ansatt i Amedia her.

Søknadsfrist: 20.04.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS