STILLING LEDIG:

Stavanger Aftenblad søker sjefredaktør

Stavanger Aftenblad søker en ambisiøs og uredd sjefredaktør som brenner for journalistikken og Aftenbladets samfunnsrolle.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Stavanger

Søknadsfrist: 22. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Stavanger Aftenblad er et fritt og uavhengig mediehus som skal bidra til at samfunnsutviklingen bygges på demokratiske og humanistiske verdier, ytringsfrihet, sosial rettferdighet og forvalteransvar. Aftenbladet ble grunnlagt i 1893, og er en del av Schibsted, Norges ledende mediekonsern.

Stavanger Aftenblad er det største og viktigste mediehuset i Norges mest spennende region. Sjefredaktøren leder redaksjonen og arbeidet med journalistikken og er avisens ansikt utad. Din oppgave blir å sette dagsorden, skape en arena for debatt og offentlig samtale og gi innbyggerne den beste oversikten og oppdateringen fra Stavanger og Rogaland. Å engasjere leserne i journalistikken er det viktigste målet på om du lykkes.

Stavanger Aftenblads nye sjefredaktør har en dyp forståelse for de store endringene mediebransjen gjennomgår og evner å sette en tydelig retning for mediehuset og egne medarbeidere. Den rette kandidaten er en utpreget lagspiller, som brenner for Stavanger Aftenblads journalistiske oppdrag, og som brenner for å fornye og utvikle journalistikken og medarbeidernes kompetanse.

Stavanger Aftenblad styres med en toledermodell. Sjefredaktøren jobber tett sammen med daglig leder og tett sammen med Schibsted-konsernets fremste fagmiljøer innen abonnement, merkevare, produktutvikling, annonsesalg og HR. Sjefredaktøren rapporterer til direktør for Schibsted Kyst, som er styreleder i Stavanger Aftenblad.

Kontaktinformasjon:

  • Heidi Wiggen, Visindi, tlf: 916 56 103
  • Mona Wille, Visindi, tlf: 402 15 106

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.

SØK HER

Powered by Labrador CMS