STILLING LEDIG:

Vårt Land søker journalistvikar til religionsavdelingen

Vårt Land er landets ledende avis på nyhets- og fenomensaker om kirke og religion.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 11. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Vårt Land er landets ledende dagsavis på den norske tros- og livssynsarenaen. Avisen når daglig 50.500 lesere på papir og 17.100 digitalt. I 2019 var driftsinntektene på 116,9 millioner kroner. Avisen ble stiftet i 1945 og eies av det skandinaviske mediekonsernet Mentor Medier. Konsernet har blant annet eierinteresser i Dagsavisen, Morgenbladet, den svenske dagsavisen Dagen, samt Klar Tale, Mediaconnect og det svenske forlaget Libris Media. Avisen holder til i Grubbegata 4-6 i Oslo sentrum. For mer informasjon, se vl.no.

Nå trenger vi en journalist i ett års vikariat som har stor interesse for tro og livssyn, og som gjerne har kjennskap til det norske kirkelandskapet. Vi oppfordrer journalister med mangfoldskompetanse til å søke på stillingen.

Vi ser etter deg som har god oversikt over og interesse for norsk religionsliv, og en utpreget nyhetsteft. Du evner å jobbe systematisk og selvstendig, og trives med høyt tempo. Du bidrar også til å løfte redaksjonens digitale utvikling og trives med en kombinasjon av raske nyheter, graving og historiefortelling.

I Vårt Land jobber det 45 medarbeidere fordelt på religion, nyhet, publisering, debatt/kommentar, kultur og marked/annonse. Du blir en del av et svært hyggelig team av dyktige reportere som deler raust av sin kompetanse og som brenner for Vårt Lands unike avisprosjekt. Som journalist i Vårt Land inngår du i en turnusordning.

Kontaktinformasjon:

Oppstart: 1. august 2021

CV og søknad sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS