STILLING LEDIG:

Tidens Krav søker engasjert journalist til sommeren

Tidens Krav søker en engasjert og idérik sommervikar med høy arbeidskapasitet til å jobbe som journalist i redaksjonen snarest!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Kristiansund

Søknadsfrist: 22. mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Tidens Krav er Nordmøres største mediehus med en omsetning på 60 millioner og 22 årsverk. Antall abonnenter er over 11.500. Tidens Krav har 32.000 lesere hver dag, fordelt på papir, nett og mobil. Papirutgaven kommer ut fem dager i uken. Selskapet har hovedkontor i Kristiansund og lokalkontor i Surnadal. Tidens Krav er en del av mediekonsernet Amedia.

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling. Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom sine 84 lokalaviser, Nettavisen, Nationen, 11 lokale nettsteder og tre fagtidsskrifter.

Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Du må ha journalistisk teft, godt språk og evnen til å jobbe selvstendig. Det vil være mulighet for at vikariatet kan forlenges etter sommeren.

I TK vil du inngå i vaktturnus med morgen-, kvelds- og helgevakter i likhet med resten av redaksjonen, og vil jobbe med alle stoffområder. Arbeidssted er Kristiansund, men det må forventes reising ut til andre kommuner på Nordmøre, Trøndelag og Romsdal.

Vi er midt oppe i et generasjonsskifte og har rekruttert en rekke unge medarbeidere de siste årene, både i redaksjonen og i salgsavdelingen. I tillegg til gode kollegaer lokalt, vil du få glede av at hele Amedia-nettverket kontinuerlig deler kunnskap om god journalistikk og innholdsutvikling.

Du vil få være med på å utvikle våre kanaler og videreutvikle redaksjonen. Det skal skje gjennom solid digital kunnskap, stort engasjement, høyt tempo, kreativitet og i godt samarbeid med resten av redaksjonen.

Vi søker deg som:

  • Er sulten, tabloid og idérik i jakten på de gode historiene.
  • Brenner for lokalsamfunn, og lokaljournalistikk.
  • Jakter på de store avsløringene, men også de små kjappe nyhetene.
  • Forteller historiene ved å utnytte digitale virkemiddel.
  • Er god på både tekst, foto, video og direktesendinger.
  • Liker å ta ansvar, jobbe selvstendig og være kreativ.
  • Vet hva som er en god nyhetssak, og finner raskt de beste nyhetspoengene.
  • Er en lagspiller som evner å tenke strategisk.

Vi kan tilby en variert arbeidsdag i en utviklingsorientert og digital redaksjon.

Kontaktinformasjon

SØK HER

Powered by Labrador CMS