STILLING LEDIG:

Nettavisen søker sommer- og tilkallingsvikarer

Nettavisen er i kraftig vekst og vi har satt oss nye, spennende mål.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 25. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen. Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.

Nå jakter vi på talentfulle og engasjerte journalister til sommervikariat i flere av våre avdelinger. Vi søker etter sommervikarer som kan jobbe i nyhet-, politikk-, økonomi-, sport- og kjendis-redaksjonen.

Vi søker også tilkallingsvikarer til nyhetsavdelingen, som kan jobbe både dag, kveld og helg.

Sommeren er ingen agurktid lenger og Nettavisen ønsker å styrke redaksjonen i sommer for å sørge for å ha sakene som engasjerer og setter agenda, samt å holde nyhetstrykket oppe også i sommermånedene.

Vi søker deg som:

  • Trives med tempo, jobber raskt og presist
  • Har god allmennkunnskap, er allsidig og nysgjerrig
  • Har god presseetisk forståelse
  • Er oppdatert på nyhetsbildet, interessert i hva som går viralt og har en vilje til fange opp det folk snakker om og lage kvalitetsjournalistikk på det
  • Evner å levere innhold i flere kanaler og på flere plattformer, både tekst, bilder, video og live
  • Er lærevillig og tilpasningsdyktig, tar initiativ og er en god lagspiller
  • Erfaring fra hendelsesdekning er en stor fordel

Sommervikarene vil måtte påregne å jobbe litt for flere av avdelingene våre, i hovedsak for nyheter, økonomi og kjendis.

Det kan være muligheter for videre arbeid også etter sommervikariat-perioden, for den rette kandidaten. Opplæring vil bli gitt.

Tilkallingsvikarer er vi interessert i omgående, så ta kontakt fortløpende.

I Nettavisen vil du få muligheten til å utvikle deg, få faglige utfordringer og påvirke arbeidshverdagen din. Du blir en del av en dyktig redaksjon med høye ambisjoner og et godt arbeidsmiljø.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS