STILLING LEDIG:

GD søker journalist

GD søker journalist som vil sette dagsorden i Nord-Gudbrandsdalen

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Nord-Gudbrandsdalen

Søknadsfrist: 24. september

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Gudbrandsdølen Dagningen (GD) er Innlandets mest leste avis på nett, mobil og papir. Avisa inngår i GD-gruppen, som er et allsidig mediekonsern med omfattende virksomhet i Lillehammer, Gudbrandsdalen og Valdres. I konsernet inngår også Innlandet Distribusjon Lillehammer, Avisa Valdres, Norddalen som kommer ut på Otta, MittLillehammer og digitalbyrået tur.digital. GD er også medeier i Dølen på Vinstra, Alvdal midt i væla og Tynsetingen. GD-gruppen har en solid posisjon som selvstendig mediebedrift i Innlandet og har klare digitale ambisjoner overfor lesere og annonsører. Omsetningen i konsernet var på 171,1 millioner kroner i 2020. GD-gruppen har i dag eierskap/eierinteresser i ni aksjeselskap med til sammen ca 80 ansatte, i tillegg til avisbudene. Konsernet har meget solid økonomi.

Gudbrandsdølen Dagningen er Innlandets største avis, og denne posisjonen ønsker vi å beholde gjennom å være relevante og viktige for våre lesere i hele Gudbrandsdalen. Nå er vi ute etter en ny journalist til den nordligste delen av dalen.

Den vi søker må være ambisiøs på både avisas og egne vegne. Du er opptatt av å være tett på kildene og leserne, og du ønsker å sette dagsorden i konkurranse med både NRK og lokale medier.

Vårt kontor i Nord-Gudbrandsdalen ligger på Otta, men den vi skal ansette vil få et ekstra ansvar for å følge opp kommunene Dovre og Lesja. Vi leier gjerne en kontorplass på Dombås, slik at du kommer tett nok på lokalsamfunnene.

I tillegg til å være ambisiøs, ønsker vi at du skriver godt, kan ta både bilder og video, og at du ønsker å utvikle deg.

Vi vil se på de faglige kvalifikasjonene og den enkelte søkers personlighet. Det er en forutsetning med førerkort kl. B.

Vi skal ha folk på jobb også når andre har fri, så kvelds- og helgejobbing må påregnes. Lønn etter avtale.

Kontaktinformasjon:

  • Reidar Kjæstad, nyhetsredaktør, tlf: 938 66 444
  • Anne Marie Løkken, nyhetsredaktør, tlf: 911 62 869
  • Tom Martin Kj. Hartviksen, ansvarlig redaktør, tlf: 975 80 051
  • Steinar Christiansen, klubbleder, tlf: 996 17 030

Søknad med CV sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS