STILLING LEDIG:

Fjell-Ljom søker to nyhetsjournalister og en sommervikar

Vi søker allsidige journalister med digital kompetanse, teft for nyheter, effektivt arbeidstempo, masse pågangsmot og dessuten evne til å gå i dybden.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast / Sommervikar

Arbeidssted: Røros

Søknadsfrist: 15. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Fjell-Ljom er lokalavisa for Røros og Holtålen. Avisa har de tre siste åra økt opplaget med mer enn 20 prosent og er en lokal favoritt i et mediemarked med sterk konkurranse. Avisa tar markedsandeler og går ei spennende framtid i møte. I tillegg til ukentlig papiravis, blir nettavisa fjell-ljom.no stadig viktigere for våre lesere. Nå ønsker vi å styrke redaksjonen for å bli enda mer attraktiv for lesere og annonsører.

Vi ønsker oss idérike og engasjerte medarbeidere med et sterkt ønske om å sette dagsorden. Vi ser etter stor arbeidskapasitet og evne til å jobbe med alle former for redaksjonelle saker på nett og papir.

Du må ha godt språk, beherske fotografering, være glad i å skrive og snakke med folk og like å formidle det som skjer rundt deg. Erfaring med annet innhold på nett er også en fordel. Du må påregne kvelds- og helgearbeid.

Vi legger vekt på relevant erfaring og/eller journalistisk utdanning. Lønn og tiltredelse etter avtale.

Vi tilbyr en utfordrende og interessant jobb i en liten, men dynamisk redaksjon der du har store muligheter for å utvikle deg selv og påvirke egen hverdag sammen med erfarne kolleger.

I tillegg til to faste stillinger, søker vi også etter en sommervikar.

Kontaktinformasjon:

  • Nils Kåre Nesvold, ansvarlig redaktør og daglig leder, tlf: 900 54 222

Søknad med CV sendes på e-post til [email protected].

Powered by Labrador CMS