STILLING LEDIG:

Dagens Perspektiv søker flere journalister

Dagens Perspektiv er en digital dagsavis som bringer nyheter og aktualiteter innen ledelse, arbeidsliv, politikk og samfunn. I tillegg utkommer vi på papir en gang i uken.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 27.oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Medier og Ledelse AS utgir den digitale dagsavisen Dagens Perspektiv, Dagligvarehandelen, nettstedet Velferd og magasinene KulturPlot, Reiseliv1, Matindustrien, Convenience og Servicehandelen. Vi driver også Bram design, som leverer grafiske tjenester til en rekke kunder. Vi er 25 ansatte og holder til i romslige, nyoppussede lokaler i Grubbegata 14 i Oslo.

Nå søker vi etter selvgående journalister til to faste stillinger som kan bidra til at vi vokser videre.

Nyhetsjournalist samfunn og ledelse

Vi søker en erfaren journalist med nyhetsteft og analytiske evner. Vi tror du er komfortabel med tall, regnskap, rapporter og til dels tunge skriftlige kilder. Du finner gjerne «en sak» på side 167 i en forskningsrapport eller en offentlig utredning, og du er ikke redd for å gi deg i kast med vanskelig fordøyelig fagstoff som du evner å gjøre både lettlest og levende. I tillegg er du uredd, iderik og samarbeidsvillig.

Hvis du også liker å jobbe med journalistikk som handler om ledelse, ledere og konsekvenser av ledelse, bør du sende oss en søknad.

Redaksjonssekretær og journalist

Dagens Perspektiv er en del av mediehuset Medier og Ledelse, som utgir flere publikasjoner; KulturPlot, Matindustrien, Reiseliv1 og Velferd.no. Vi ser derfor etter en journalist som kan bidra inn mot flere av våre publikasjoner, men som skal ha sin base i Dagens Perspektiv. Du bør med andre ord være en utpreget allrounder, som i tillegg til å ha nyhetsteft og en god penn, også er kjapp i hodet, arbeider systematisk og evner å snu deg raskt rundt.

Vi tenker at denne stillingen passer for deg som er nyutdannet eller relativt fersk i et fag du brenner for.

Generelt for begge stillingene: Annen formell kompetanse utover journalistikken og erfaring med digitale verktøy vil også tillegges vekt.

Kontaktinformasjon:

  • Knut Petter Rønne, redaktør i Dagens Perspektiv, tlf: 970 12 837
  • Magne Lerø, ansvarlig redaktør, tlf: 905 37 613
  • Camilla Skjær Brugrand, klubbleder, tlf: 936 72 254

Send din søknad med CV på epost til [email protected]

Powered by Labrador CMS