STILLING LEDIG:

VGs nisjeavdeling søker sommervikarer

Er du kreativ, har en god penn og brenner for å engasjere leserne dine? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 04. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

VGs nisjeavdeling er på utkikk etter sultne sommervikarer som kan bli med og løfte journalistikken vår til nye høyder.

VGs nisjer består av Godt, Tek, Minmote, Dine Penger og Vektklubb. Vi er på utkikk etter gode digitale hoder som vet hvordan de best kan treffe spesifikke målgrupper og som forstår hva som engasjerer leserne. Det er en fordel om du har erfaring med å jobbe med sosiale medier og SEO og at du vet hvordan du kan bruke data og leserinnsikt til å treffe ditt publikum. Vi søker journalister som gjerne kan jobbe på tvers av flere nisjer i løpet av sommeren, men også vikarer som kan jobbe på enkeltnisjer.

Kort om nisjene vi søker journalister til:

Tek.no er Norges største nettsted for forbrukerteknologi. Vi søker et teknologi-interessert hode som har god forståelse for hvilke kriterier som må ligge til grunn når man skal teste ulike produkter, som evner å jobbe systematisk og som kan identifisere engasjerende saker innenfor teknologi og forbrukerjournalistikk.

Dine Penger skal gi gode, troverdige og uavhengige råd slik at leserne kan mestre sin privatøkonomi og ta bedre økonomiske valg i hverdagen. Vi søker en reporter som evner å sette seg inn i ulike sider av privatøkonomi, og formidle dem på en måte så folk flest forstår.

Godt har som mål å gi de beste tipsene om hva du bør spise, trender du bør få med deg og gi deg de beste tipsene som kan hjelpe deg til å briljere på kjøkkenet. Vi søker en matglad journalist som vet hva som beveger seg innen matuniverset og restaurantbransjen, og som gjerne har erfaring med å nå lesere via søkemotorene.

MinMote søker en leken og kreativ journalist med interesse for mote og skjønnhet. MinMote skal både inspirere og engasjere, og vi søker deg som har et godt blikk for trender i motebildet og på sosiale medier.

Vektklubb brenner for å gi både våre lesere og medlemmer de beste rådene for hvordan man skaper varige livsstilsendringer. Som vikar i Vektklubb forventes det at du evner å identifisere saker som kan engasjere lesere både via Google, sosiale medier og VGs front. Du bør ha kunnskap om eller erfaring med kosthold og trening eller journalistikk på dette feltet.Felles for alle stillingene:

Vi søker deg som kan bringe nye perspektiver inn i VGs nisjer. Derfor trenger vi mangfold i redaksjonen som kan bidra til en større bredde i journalistikken. Journalister med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS