STILLING LEDIG:

E24 søker næringslivs­journalist

Er du opptatt av hva som rører seg i norsk næringsliv, og hvordan Norges rikeste forvalter pengene og makten sin? Har du evne til å sette dagsorden? Da kan du være den vi leter etter.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 05. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

E24 er en del av Schibsted, og eies i fellesskap av VG, Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad. Med nær to millioner unike brukere hver uke, over halvparten på mobil, er vi Norges største og viktigste nettavis for økonomi og næringsliv. Høsten 2019 varslet vi en offensiv oppbemanning og nytt samarbeid på tvers i Schibsted, for å ta en enda sterkere og tyngre posisjon. Sammen med kommersiell avdeling utgjør mediehuset i dag over 50 ansatte. Vi samarbeider også tett med øvrige Schibsted-aviser, med egne næringslivsgrupper i Aftenposten, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad.

E24 skal ansette en journalist i en fast stilling i redaksjonens næringslivsgruppe. Vi leter etter deg som kan drive frem egne saker, har et kritisk blikk og dokumentert evne til å sette dagsorden. Du må være selvgående og ivre etter å være først og best i landet innenfor ditt felt.

Du burde dessuten ha kontroll på presseetikken, ha et presist og godt språk og kunne samarbeide med andre.

Journalistene våre dekker i dag alt fra arbeidsliv, reiseliv og varehandel til boligmarkedet og økonomisk kriminalitet, samt flere av de største navnene i norsk næringsliv.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende arbeidshverdag i en ambisiøs og kollegial redaksjon. Hos oss får du mulighet til å utvikle dine evner som journalist. Du vil få jobbe med både løpende nyheter og større prosjekter, alene og i team med andre dyktige journalister. Du vil også få ansvar for egne felt innenfor vårt dekningsområde.

Turnusen innebærer noe kvelds- og helgejobbing.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS