STILLING LEDIG:

Dagbladet Pluss søker reportere

Etter de siste års kjempevekst ønsker Dagbladet Pluss nå å utvide laget med flere reportere, både i en fast stilling og flere ni-måneders prosjektstillinger.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast / Prosjekt

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 09. desember

Om arbeidsgivar

Om arbeidsgivar

Dagbladet Pluss er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler iukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennomLommelegen, Kode24 og Elbil24.

Vi trenger deg som har evnen til å lage det eksklusive og unike innholdet som skiller seg ut, og som er så godt at folk vil betale for det. Du bør ha en god og tabloid penn og et ønske om å lage journalistikk som ligger tett på det leserne er opptatte av og snakker om. Eller kanskje spisskompetansen din ligger mer mot TV-sjangeren og andre typer innhold eller tjenester som får abonnentene til å bli hos oss lenge? Det viktigste er uansett at du trives med både tempo og fordypning, og at du har dokumentert teft og interesse for digitalt innhold som leserne ønsker å betale for.

Dagbladet Pluss er et breddeprodukt som har hele Norge som målgruppe. Vi produserer innhold for abonnentene våre, og vi er opptatt av at det vi lager skal treffe nye brukere og/eller de brukerne vi allerede har. Du må derfor være opptatt av hvordan innholdet ditt selger og konsumeres.

Som reporter i Dagbladet Pluss kan mange av sakene dine også komme på trykk i Dagbladets helgemagasin, Magasinet.

Vi tilbyr et godt faglig og uformelt sosialt miljø i et viktig satsningsområde for et av Norges ledende nyhetsmedier. Dagbladet Pluss er en del av Aller Media, som er et av landets mest innholdsrike mediehus. Vår varierte portefølje gjør oss til et sted hvor mulighetene er mange.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Kontaktinformasjon:

  • Jonas Pettersen, redaksjonssjef i Dagbladet Pluss, tlf: 951 11 763 / e-post: [email protected]
  • Lars Gulbrandsen, leder for nyhet/tema i Dagbladet Pluss, tlf: 908 91 255 / e-post: [email protected]
  • Therese Doksheim Skaug, leder for Stories i Dagbladet Pluss, tlf: 979 85 125 / e-post: [email protected]
  • Anders Holth Johansen, leder Dagbladets redaksjonsklubb, tlf: 476 16 896 / e-post: [email protected]

SØK HER

Powered by Labrador CMS