STILLING LEDIG:

Avisa Oslo søker sommervikarer og tilkallingsvikarer

Elsker du Oslo like mye som oss?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Sommervikar

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgivar

Avisa Oslo - en lokal digital nyhetsavis som er tettere på Oslo og byens befolkning enn noe annet nyhetsmedium. En frisk lokalavis som i tillegg til breaking news og fordypning, bryr seg, stiller de viktige spørsmålene, setter dagsorden og skaper debatt. Amedia, Norges største eier og utgiver av lokalaviser, vil gjennom ao.no sikre at de 697.000 innbyggerne i Oslo får tilgang til levende, engasjerende og utfordrende lokaljournalistikk.

Har du et brennende hjerte for Oslo? Vi ser etter journalisttalenter som har lyst til å være en del av en ung og fremadstormende redaksjon. Avisa Oslo har på kort tid blir en av de viktigste stemmene fra hovedstaden. Det skal vi fortsette med - og vi trenger flere flinke folk på laget.

Vi ser nå etter både tilkallingsvikarer og sommervikarer.

Hva kan vi tilby?

  • En ung pulserende redaksjon
  • Muligheten til å utvikle deg som journalist
  • Masse erfaring fra felt - du blir ikke bare sittende på desken
  • Jobbing med et bredt spekter av saker
  • Utvikle din digitale kompetanse innenfor feks live, video, some og fronting.
  • Stilige redaksjonslokaler midt i Torggata.
  • Konkurransedyktige betingelser
  • En sosial gjeng med kollegaer

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som er nyutdannet eller fortsatt studerer - enten journalistikk eller noe annet. Helst har du litt erfaring allerede, gjerne fra lokalavis eller studentmedia, men vi er også interessert i talenter som ikke har så mye erfaring. Det viktigste er at du elsker Oslo, har peiling på hva som rører seg i byen og at du liker å både finne og dekke små og store saker fra hele Oslo.

Hvordan blir jobben?

Vi ser både etter tilkallingsvikarer og sommervikarer. Vi ønsker deg som er fleksibel og kan stille på vakt på kort varsel, gjerne på kveld og i helg. Sommervikarene våre må være tilgjengelig for fulltidsjobbing under sommerferieavviklingen. Du kan regne med en hektisk, spennende jobb der du både får prøvd deg på mange ulike felt. Vi liker ekstra godt om du også har egne ideer til saker. Det er en fordel om du liker å rykke og å kaste deg rundt på store og små saker.

Du kan se hva du kan forvente av å jobbe i Avisa Oslo i denne videoen.

NB: Vi kaller inn fortløpende, så ingen grunn til å vente til søknadsfristen er ute. Legg inn CVen din i søkersystemet og legg ved en kort søknad om hvorfor du har lyst til å jobbe i Avisa Oslo.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS