STILLING LEDIG:

NRK søker nyhetsjournalist og tilkallingsvikarer i Tromsø

Er du oppdatert på det som skjer rundt deg, og har erfaring som nyhetsjournalist?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Tromsø

Søknadsfrist: 08. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Nå tilbyr NRK Troms og Finnmark en spennende mulighet som vikar i nyhetsavdelinga i Tromsø, der vi søker journalist til vikariat og tilkallingsvikarer. Du kan glede deg til å bli en del av en offensiv og kompetent nyhetsredaksjon, der du bidrar til å løfte de gode og viktige historiene ut til et lokalt og nasjonalt publikum.

NRK Troms og Finnmark leverer daglig innhold til nrk.no, radiokanalene P1 og P2, og TV-kanalene NRK1 og NRK2. Til det kreves det at du er nysgjerrig og samfunnsengasjert. Tilbake kan vi tilby deg varierte arbeidsdager hvor du er tett på nyhetsbildet. Send inn din søknad og gå ikke glipp av denne muligheten! Vikariatet løper fra 1.9.-31.12, mens tilkallingsvikarer tiltrer etter nærmere avtale.

Hva skal du jobbe med?

Vi søker utadvendte og offensive personer som har lyst å både jobbe med egensaker, men også rapportere direkte fra felt og i studio. Du må være nysgjerrig og glad i å snakke med folk. Du får muligheten til å jobbe med innhold til både nett, radio og TV.

Hva bør du kunne?

Du har erfaring som nyhetsjournalist, digitalt, men gjerne også fra andre plattformer. Du har nyhetsteft og god kunnskap om samfunnet rundt deg. Du er leken og kreativ. Du brenner for å formidle innhold som engasjerer. Du må kunne formulere deg godt muntlig og skriftlig. Du må være god til å samarbeide med andre.

Hva kan vi tilby?

Du får daglig nye, varierte utfordringer som vil gi deg erfaring i ulike roller. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med flotte kolleger, god faglig oppfølging, rom for utvikling, en by full av tilbud og fantastiske naturmuligheter med Tromsø som kontorsted.

Kontaktinformasjon:

  • Caroline Rugeldal, nyhetssjef, tlf: 992 90 912
  • Turi Enoksen, redaksjonssjef, tlf: 414 22 525

SØK HER

Powered by Labrador CMS