STILLING LEDIG:

TV 2 Nyhetene søker flere tilkallingsvikarer

Har du et sterkt konkurranseinstinkt og liker å jobbe raskt med et bredt stoffområde? Da kan det å være tilkallingsvikar i TV 2 Nyhetene være noe for deg.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Tilkalling

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 26. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi skal være tett på og engasjere gjennom å fortelle historier fra en hverdag du kjenner deg igjen i. Vår lidenskap er å sette spor, gjennom å formidle, skape og fortelle historier. Hos oss møtes lidenskapen for historier og nysgjerrigheten for teknologi, slik at nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for deg, uansett når, hvor og hvordan du måtte ønske.

Du finner oss på en rekke ulike TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester med fortellinger som spenner fra tung journalistikk til lett underholdning. Våre flaggskip er allmennkringkasterkanalen TV 2, strømmetjenesten TV 2 Play og tv2.no. Her finner du nyheter, aktualiteter, sport, filmer og serier gjennom hele døgnet. Vi har også utviklet egne apper for nyheter og sport, som gjør det enkelt for deg å følge med når du er på farten.

Hos oss jobber 900 mennesker hver dag for å skape verdifulle og viktige øyeblikk sammen med deg. Våre kollegaer er alt fra journalister, UX-designere, prosjektledere, produktutviklere til regnskapsførere. Hovedkontoret vårt ligger i Media City Bergen, som også er en internasjonalt ledende klynge for medieteknologi. TV 2 har også kontor i Oslo, og lokalkontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Ålesund, Stavanger og på Hamar.

Vi ser etter vikarer til både desken (Nyhetskanalen) og til innenriks- og samfunnsavdelingen.

- Nyhetskanalen: Kanalen som stadig øker i antall seere, og hvor vi lever for å gi folk det siste om det viktigste. Her vil du både jobbe i et pulserende miljø på desken, dekke større og mindre saker med live-rapportering, booke gjester og planlegge større rigg i studio.

- Nyheter Innenriks: Du har evne til å jakte på og finne egne nyheter og egne nyhetsvrier som kan sette nasjonal dagsorden. Du må ha god forståelse for samfunnet og samfunnsendringer, være kreativ og kunne jobbe i team, og være leveringsdyktig på alle TV 2s nyhetsplattformer.

- Samfunnsavdelingen: Du har evne til å finne nyheter på det politiske området, og har god samfunnsforståelse. Du liker å vinne nyhetskampen, og er i stand til å levere både løpende nyheter og egensaker på alle TV 2s plattformer.

Arbeidsoppgaver:

Produsere nyheter til TV 2s ulike plattformer. Nett og TV.

Har teknisk forståelse og erfaring med videoredigering.

Ulike vakter – morgen, dag, kveld og helg.

Vi tilbyr spennende jobber i en engasjert redaksjon i nye lokaler i Bjørvika, Oslo.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS