STILLING LEDIG:

Sol søker vikar som elsker nyheter

Sol er en nyhetsfeed som gir brukerne den raske og brede oversikten over det som er viktig nå. Vi er på jakt etter deg som kan tenke deg å jobbe kvelder og helger med å lage forsiden vår.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 23. januar

Om arbeidsgivar

Om arbeidsgivar

Scandinavia Online er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennomLommelegen, Kode24 og Elbil24.

Du kan jobbe fra hvor du vil i verden, så lenge du har tilgang på internett. I perioder er det mye å gjøre her, i andre perioder litt stille, så det er en perfekt jobb å kombinere med studier eller andre aktiviteter.

Hos oss får du solid erfaring i å jobbe med nyheter, presentert på forsider, i pushmeldinger og på sosiale medier. Sol.no er en side som er i stadig utvikling, og vi passer på å holde deg som vikar helt oppdatert på det siste og viktigste, slik at du alltid føler deg som en del av teamet her.

En typisk dag hos oss er nokså hektisk. Du fokuserer alltid på neste oppslag, samtidig som du mailer med tipsere, desker en sak fra NTB, holder kontakten med kolleger, sjekker linkpulse og deler saker på Facebook. Drømmejobb, forutsatt at du elsker nyheter.

Vi er veldig nøye med å ta godt vare på hverandre, og vi kan bevise det: Våre ansatte sier i medarbeiderundersøkelsene at de gjerne vil anbefale en venn å søke jobb hos oss. Det er ikke bare gøy, det er også den viktigste grunnen til at Sol.no vokser mye på mobil.

Litt om deg: Du har jobbet med nyheter og journalistikk tidligere, og er motivert for å lære mer. Du har mulighet til å jobbe på kvelder og i helger.

De to siste vikarene som startet her, har nå fått full jobb hos oss, så det er derfor vi trenger flere folk.

Vi lover å gi deg opplæring og oppfølging slik at du etter hvert vil oppleve å mestre jobben.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS