STILLING LEDIG:

Halden Arbeiderblad søker nyhetsjournalist

Vi søker etter en nyhetsjournalist til fast stilling i redaksjonen vår i Halden.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Halden

Søknadsfrist: 15. september

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Halden Arbeiderblad skal være den ledende digitale aktøren i Halden og Aremark, som til sammen har litt over 30.000 innbyggere. Vi er først og fremst et digitalt mediehus som leverer nyheter på nett gjennom hele døgnet, men vi utgir også en papirutgave fire dager i uka. Avisen eies av Amedia AS.

Vi søker en selvstendig journalist som både liker å finne egne saker, men også elsker å jobbe med hendelsesnyheter når det smeller.

Du bør ha erfaring med å ha drevet fram viktige nyhetssaker og ha en klar visjon om hvordan en historie presenteres best mulig digitalt.

I HA sitter vi på én felles desk og alle journalistene går i turnus med kvelds og helgejobbing. Og fungerer også i perioder som frontsjefer.

Halden Arbeiderblads redaksjon består av 11 personer. To er redaktører, en er vaktsjef for papiravisen, én er sportsleder og de resterende 7 personene er allround nyhetsjournalister. Det er en av de syv rollene vi nå skal fylle.

Vi holder til sentralt i Halden på Wiels plass i store, moderne og flotte lokaler.

Det er en forutsetning at du har førerkort og disponerer egen bil.Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på karriere.amedia.no.

Kontaktinformasjon:

  • Hans-Petter Kjøge, ansvarlig redaktør, tlf: 928 40 911
  • Kristian Bjørneby, klubbleder, tlf: 992 05 325

SØK HER

Powered by Labrador CMS