STILLING LEDIG:

NRK søker nyhetsjournalist i Alta

Liker du å være oppdatert på alt som skjer rundt deg? Nå kan NRK Troms og Finnmark tilby deg å bli med på nyhetslaget vårt i Alta, der vi ser etter journalist til fast heltidsstilling.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Alta

Søknadsfrist: 20. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Du kan glede deg til å bli en del av en offensiv og kompetent redaksjon, der du bidrar til å vinne den daglige nyhetskampen. Til det kreves det at du er nysgjerrig og samfunnsengasjert, og du må ønske å formidle nyhetene på nett og mobil. Tilbake kan vi tilby deg varierte arbeidsdager, viktige oppgaver for samfunnet og følelsen av å være der det skjer – hele tiden. Send inn din søknad og gå ikke glipp av denne muligheten

Hva skal du jobbe med?

Hos oss er hverdagen variert. Du får stor frihet til å utvikle egne nyhetsidéer og tema du har lyst til å undersøke. Du jobber frem egensaker for nett, mobil, radio og TV og driver løpende nyhetsdekning, enten «ute på tur» eller fra desk. Du kan forvente å bli bedt om direkterapportering lokalt og nasjonalt – alene eller i team. Arbeidet innebærer også noe deskbundet arbeid og turnus, inkludert helgevakter.

Hva bør du kunne?

Som journalist hos oss må du ha nyhetsteft, og finne saker som kan løftes fra lokalt til nasjonalt nivå. Du er fremoverlent og opptatt av folk og historiene deres. Du bør helst ha erfaring med arbeid på nett, og mobilen er gjerne stedet du først søker informasjon. Det er en fordel om du har kunnskap om eller erfaring med lyd/radio, men ikke et krav. Du bør kunne formulere deg godt både skriftlig og muntlig.

Hva kan vi tilby?

Å være journalist i NRK Troms og Finnmark er en spennende jobb der du daglig får nye, varierte utfordringer som vil gi deg erfaring i ulike roller. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med flotte kolleger, god faglig oppfølging, moderne lokaler og fantastiske omgivelser og naturmuligheter med Alta som kontorsted.

Alta ligger i tiltakssonen for Finnmark og Nord-Troms som gir økonomiske fordeler, blant annet nedskriving av studielån.

Kontaktinformasjon:

  • Rolf Kjetil Jakobsen, nyhetssjef, tlf: 416 39 511
  • Marte Lindi, redaksjonssjef, tlf: 977 48 633

SØK HER

Powered by Labrador CMS