STILLING LEDIG:

Nettavisen søker to nyhetsjournalister

Nettavisen er i kraftig vekst. Vi har tatt mål av oss til å ta store steg i vår dekning av breaking news, og styrker nyhetsavdelingen med to nyhetsjegere.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 13. juni

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset Nettavisen står bak et av Norges største nettsteder. Mediehuset er i vekst, både i antall lesere og økonomisk. Mediehuset er et heleid datterselskap av Amedia, landets største utgiver av lokale medier. Nettavisen er en av de første allmenne nettavisene i verden som ble etablert uten en papiravis i ryggen. Vår historie har stimulert oss til å satse stort på nye ideer. Våre verdier er Ærlig, Grensesprengende, Smart og Morsom - vår kultur er preget av høy fagkompetanse, stort engasjement og godt humør. Kommersielt har Nettavisen vært tidlig ute med å utvikle nye produkter for våre kunder og vi gir høy verdi til våre kunder ved å tilby riktige målgrupper i riktig kontekst. Nettavisen holder til i tidsriktige lokaler i Akersgata/Grensen.

Vi trenger deg som:

  • Har jobbet med krimjournalistikk og store ulykker/hendelser
  • Evner å tenke nytt i de store fellessakene og tør å utfordre etablerte sannheter
  • Er oppdatert på nyhetsbildet, vet hva som går viralt, og har en evne til fange opp det folk snakker om og lage kvalitetsjournalistikk på det.
  • Evner å levere innhold i flere kanaler og på flere plattformer, både tekst, bilder, video og live.
  • Har erfaring med foto- og videoredigering.

Nettavisen holder til i nyoppussede lokaler midt i avisgata Akersgata. Her vil du få muligheten til å utvikle deg, få faglige utfordringer og påvirke arbeidshverdagen din. Du blir en del av et dyktig nyhetsteam med høye ambisjoner og et godt arbeidsmiljø.

Nettavisen ønsker å styrke kvinneandelen i redaksjonen, og oppfordrer derfor kvinner til å søke. Det samme gjelder personer med flerkulturell bakgrunn.

Spørsmål om stillingen rettes til:

SØK HER

Powered by Labrador CMS