STILLING LEDIG:

MinMote søker vikar

Er du moteinteressert, har en god penn og en nese for god motejournalistikk? Da har du en sjelden mulighet nå!

Informasjon om stillinga:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidsstad: Oslo

Søknadsfrist: 12. desember

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset VG er en del av mediekonsernet Schibsted og leverer nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom papiravisen, nettavisen, mobilutgaven og VG+.

VG skal være Norges fremste leverandør av nyheter, underholdning og nyttestoff gjennom døgnet. VG har som mål hver dag å sette dagsorden for både det folkelige og det offisielle nyhetsbildet i Norge. VG har den største leserdekningen av norske mediehus og når daglig rundt 2,2 millioner lesere gjennom papir-, nett- og mobilutgaven.

I VG er mangfold nødvendig for å lykkes! Vi mener at mennesker med ulik bakgrunn og erfaring, sammen løser oppgaver på en bedre måte. Vi vil ha et arbeidsmiljø med like muligheter for folk med ulik seksuell legning, bakgrunn, nasjonalitet, alder, kjønn og for dem med en funksjonsnedsetting. Målet vårt er at VG som arbeidsplass skal representere befolkningen vi lager produkter og innhold for. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

MinMote har ledig et vikariat fra 03.01.2022 til 12.08.2022.

Vi er på utkikk etter en journalist med en sterk etisk ryggrad som jobber godt i team og som vet hvor og hvordan man best kan nå unge, kvinnelige lesere.

Du må ha stor arbeidskapasitet, kunnskap om hva som beveger seg i moteverdenen og tørre å se på motebransjen med et kritisk blikk når det kreves.

En del av jobben vil være å teste ulike produkter i disse kategoriene. Kunnskap og interesse for disse områdene, og spesielt skjønnhet-segmentet: hud, hår og sminke, vil være en fordel.

Det er en fordel om du har erfaring med å jobbe med SEO, sosiale medier og behersker videoproduksjon.Den digitale forståelsen er også viktig, og vi søker en som evner å bruke data, tall og statistikk til å gjøre riktigere valg.

Personer med mangfoldskompetanse oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS