STILLING LEDIG:

NRK søker journalist til fast stilling

Oppdatert fra NRK Nyheter er Norges største nyhetspodkast og vi søker nå etter en ny fast medarbeider, for å fortsette veksten.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 15. august

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Vi er særlig ute etter deg som har erfaring med historiefortelling fra dokumentar, eller er motivert til å lære deg faget i et av landets dyktigste fortellermiljøer. For den rette kandidaten kan vaktsjefansvar være aktuelt.

Arbeidsoppgaver

Som produsent/journalist i Oppdatert jobber du med å produsere episoder, der du finner riktig gjest, lager en engasjerende dramaturgi, skriver manus og har regi på opptak og ansvar for ferdigstillelsen. Du jobber tett med programleder og lyddesigner, men du vil ha et overordnet ansvar for at episodene holder høy kvalitet og at vi treffer godt i vår unge målgruppe. Vaktsjefansvaret innebærer, i tillegg til å lage episoder, å lede det daglige arbeidet i redaksjonen.

Kvalifikasjoner

Du må ha erfaring med å strukturere historier, og aller helst hatt regi på radio/lyd- eller tv-dokumentarer. Også må du ha sansen for alle typer nyheter, like å lete etter gode historier og folk som kan fortelle dem.

Vi har også sett at erfaring med nyhetsarbeid er en fordel, både på grunn av arbeidstempoet, men også fordi vi må være stødig i presseetiske vurderinger.

NB: Du må legge ved referanser til relevante arbeidsprøver i søknaden for å bli vurdert.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som liker å jobbe tett i team, som er pålitelig, strukturert og nøyaktig. En som tåler innspill på eget arbeid og som også er glad i å dele av egen kompetanse.

Vi er en ambisiøs redaksjon med stor takhøyde, og vi håper du også er en som trives med å utfordre deg selv og som liker et hektisk arbeidstempo.

Vi tilbyr

Dette er en fast stilling som er plassert i NRK Nyheter. Du blir en del av NRK Nyheter og ca 300 medarbeidere som dekker det løpende nyhetsbildet, og som jobber frem egne nyhetssaker. Oppdatert jobber tett med de andre redaksjonene i NRK Nyheter.

Som journalist i NRK Nyheter har du en spennende, variert og utfordrende arbeidshverdag i et faglig sterkt og godt arbeidsmiljø med ambisiøse og hyggelige kollegaer.

Kontaktinformasjon:

  • Elise Hazel Asbjørnsen, redaksjonsleder, tlf: 936 73 480
  • Knut Are Tornås, redaksjonssjef, tlf: 997 91 405

SØK HER

Powered by Labrador CMS