STILLING LEDIG:

Din Side søker (el)biljournalist

Verden skal endres: Fra bensin og diesel til elektrisitet! Din Side skal være med på denne revolusjonen, og søker derfor etter en ny biljournalist.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 10. oktober

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Har du interesse for, og kunnskap om, bil? Har du god formidlingsevne, og ønsker å teste og skrive om bilene leserne våre vurderer å kjøpe? Din Side har store ambisjoner, og ønsker å være best og størst på bil. Med på laget vil vi gjerne ha deg som hele tida ønsker å være på lesernes og forbrukernes side. Og husk: Dette er en drømmejobb!

Vi skal gi tips og råd om bilhold. Vi skal teste, anbefale (og ikke anbefale) nye og brukte biler. Vi skal være først med nyhetene om den trafikale revolusjonen som pågår.

Norge er et foregangsland i transformasjonen fra klassiske biler til elektriske biler. Din Side ønsker å være det foretrukne nettstedet for de bilinteresserte. Men vi skal også være «høyrehånda» til de som ser på bilen som en nødvendighet, og ikke er særlig interessert.

Vi søker deg som:

  • Jobber effektivt, presist og har en god penn.
  • Er mer opptatt av ladepriser og rekkevidde enn bensinpriser og
  • Er selvstendig, men også fungerer godt i team.
  • Er utpreget tabloid, ser de gode vinklingene og vil bli lest av mange.
  • Har skriveerfaring fra riks- eller lokalmedia.

Vi kan tilby:

  • En spennende stilling hos Norges største forbrukernettsted.
  • Muligheten til å nå svært mange lesere gjennom DinSide og Dagbladet.
  • Et godt arbeidsmiljø med svært høy fagkunnskap.
  • Trivelige lokaler på Hasle i Oslo.

Ser du deg selv i denne spennende og morsomme rollen, og ønsker å skrive om bil for flest mulig? Da ønsker vi å høre fra deg!

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 10. oktober 2021

Søknad med CV sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS