STILLING LEDIG:

Norges største content-byrå trenger visuell innholdsprodusent/prosjektleder

Årets contentbyrå 2018, 2019 og 2020 Schibsted Partnerstudio vokser videre og trenger de beste hodene for å fortsette suksessen.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 17. januar

Partnerstudio produserer og distribuerer innholdsmarkedsføring av høy kvalitet på alle Schibsteds flater, deriblant Aftenposten, VG, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, e24.no, Finn.no, Godt.no og Tek.no

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Siden 2015 har mediene i Schibsted levert annonsørinnhold av høy kvalitet distribuert på alle mediehusets premium flater - dog organisert som to selskaper, Schibsted Partnerstudio og Schibsted Brand Studio. Nå er selskapene slått sammen, for å skape enda større inntekter som skal finansiere journalistikken i Schibsted.

På noen få år er antallet medarbeidere gått tre til over 60 - men vi trenger stadig flere dyktige innholdmarkedsførere for å dekke forespørslene fra markedet. Schibsted Partnerstudio - som er navnet på det nye selskapet - inneholder nærmere 40 kompetente prosjektledere og innholdsprodusenter. Samt kommersielle rådgivere, videospesialister, analyseteam, designere og utviklere.

For å styrke det visuelle arbeidet på et av våre premiumteam søker vi etter en visuell historieforteller/prosjektleder. Du skal være en kompetanseperson i teamet - som dermed også løfter den visuelle kompetansen til de rundt deg. Du er teamets bærebjelke på video, foto og visuelt uttrykk. Arbeidsprøver må kunne fremvises. Erfaring med animasjon og grafikk er en fordel. I tillegg til storytelling er prosjektledelse en viktig del av jobben, så erfaring med prosjektbasert arbeid er en fordel.

Felles for våre nye innholdsprodusenter er at de enten har - eller ønsker å tilegne seg - prosjektleder-kompetanse og prosjektleder-erfaring. Selvfølgelig i tillegg til grunnkompetanse innen en eller annen form for innholdsproduksjon. Kommersiell innsikt og kompetanse er en klar styrke, men et ønske om å skaffe seg kommersiell innsikt for å kunne bidra i kundemøter og salgsprosesser - og for å bedre skape ønsket effekt for Partnerstudios samarbeidspartnere er et krav.

I Schibsted Partnerstudio jobber vi ut fra et utstrakt «frihet under ansvar»-prinsipp, der samtlige innholdsprodusenter eier sine egne kunder og har - sammen med våre kommersielle rådgivere og salgsavdelingen - ansvar for hele kundeprosessen. Dette kan være kampanjer, så vel som langsiktige samarbeid. Arbeidet er derfor ofte både komplekst og utfordrende - men også ytterst faglig tilfredsstillende når kundens KPI-er oppfylles, priser vinnes, samarbeid forlenges - og millioner av Schibsted-leserne åpenbart elsker innholdet. Innhold som både hjelper dem, og lærer dem noe i hverdagen.

I Schibsted Partnerstudio jobber vi teambasert. I tillegg til å ha særs gode samarbeidsevner, ser vi etter personer som er med på å skape engasjement, er løsningsorientert og har en positiv innstilling. Du vil være en sentral bidragsyter til å nå våre ambisiøse vekstmål og ikke minst våre kunders målsettinger.

Arbeidsprøver bør legges ved søknaden.

Kvalifikasjonskrav:

 • God fremstillingsevne – både skriftlig, muntlig og visuelt.
 • God forståelse for digitale kanaler og sosiale medier.
 • Kompetanse innen digitale verktøy.
 • Kreativitet, innsatsvilje og høy arbeidskapasitet.
 • Selvgående, strukturert og driftig.
 • Solide kommunikasjonsevner.
 • Kunnskap om hvordan evaluere prosjekter og eget arbeid.
 • Solid kommersiell innsikt og et ønske om å jobbe i grensesnittet mellom kvalitetsinnhold og salg.
 • Du blir del av et offensivt, konkurransefokusert lag. Det er derfor avgjørende at du er en lagspiller, liker å jobbe i team og har gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr:

 • En nøkkelrolle i et av de raskest voksende og mest ambisiøse selskapene i norsk mediebransje.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Mac, iPhone og telefonabonnement.
 • Sentralt beliggende arbeidsplass.

Spørsmål om stillingene rettes til teamleder Mette Karlsrud Stene, [email protected]

Søknadsfrist: 17. januar
SØK HER

Powered by Labrador CMS