STILLING LEDIG:

Schibsted Partnerstudio søker ny innholdsleder i Team Content Pluss

Team Content Pluss jobber hovedsakelig mot SMB-markedet og er et spisset og slagkraftig team på jakt etter gode resultater.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 16. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Schibsted Partnerstudio er Norges ledende innholdsbyrå, og et av de raskest voksende selskapene i Schibsted og i mediebransjen. Vi utvikler kvalitetsinnhold og kreative konsepter for norske merkevarer, som distribueres på alle Schibsted sine plattformer. Vårt mandat er å skape effekt for annonsørene vi jobber med, og samtidig sikre lønnsom vekst for våre mediehus.

Vi er i dag mer enn 60 ansatte, og omsetter for over 250 millioner kroner. Vi er et tverrfaglig miljø, bestående av blant annet innholdsprodusenter, kommersielle rådgivere, forretningsutviklere, designere, utviklere og analytikere. I Partnerstudio er ambisjonene høye, og vi skal alltid bli bedre og utvikle oss for å ligge i front i et svært konkurranseutsatt marked. Vi er organisert i sterke, uavhengige team med egne mandater og ansvarsområder, som alle strekker seg etter det samme overordnede målet. Derfor står fellesskap og samhold sterkt.

Årets byrå 2018, 2019 og 2020 Schibsted Partnerstudio vokser videre og trenger de beste hodene for å fortsette suksessen. Partnerstudio produserer og distribuerer innholdsmarkedsføring av høy kvalitet på alle Schibsteds flater, deriblant Aftenposten, VG, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, e24.no, Finn.no, Godt.no og Tek.no.

Som innholdsleder i Team Content Pluss jobber du med foredling, utvikling og godkjenning av alt innhold som produseres av teamet. Du er også en viktig sparringspartner og coach for produsentene - og bidrar til teamets videreutvikling på innhold. Du vil jobbe med oppfølging og foredling av innhold både fra teamets faste ansatte - og fra frilansleverandører.

"Som innholdsleder blir du teamets fremste ambassadør for kvalitet og innholdsutvikling. Du får en nøkkelrolle i teamets utvikling, og du blir en viktig støttespiller for teamleder" sier Innholdssjef Anders Ruud.

Vi trenger en trygg og erfaren innholdsleder som er svært stødig både på presseetikk og reklamelovgivning. Du er språklig sterk, men brenner også for å videreutvikle innholdet slik at det gir enda bedre verdi både for leser og kunde.Kommersiell innsikt og kompetanse er en klar styrke, men et ønske om å tilegne seg kommersiell innsikt for å kunne bidra til å bedre skape ønsket effekt for Partnerstudios samarbeidspartnere – er et krav.

I Schibsted Partnerstudio jobber vi ut fra et utstrakt «frihet under ansvar»-prinsipp. Arbeidet er derfor ofte både komplekst og utfordrende - men også ytterst faglig tilfredsstillende når kundens KPI-er oppfylles, priser vinnes, samarbeid forlenges - og millioner av Schibsted-lesere engasjerer seg innholdet.

I Schibsted Partnerstudio jobber vi teambasert. Derfor er sterke samarbeidsevner og vilje til å jobbe i team med andre ressurspersoner kritisk viktig for å lykkes.

Innholdsleder er stedfortreder ved fravær hos teamleder.

Kvalifikasjonskrav:

  • Svært god fremstillingsevne – både skriftlig, muntlig og visuelt.
  • Du er en god coach for både innhold og innholdsprodusenter
  • God innsikt i presseetikk og reklamelovgivning
  • Kompetanse innen digitale verktøy.
  • Du er selvgående, strukturert og driftig.
  • Du blir del av et offensivt, konkurransefokusert lag. Det er derfor avgjørende at du er en lagspiller, liker å jobbe i team og har gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr:

  • En nøkkelrolle i et av de raskest voksende og mest ambisiøse selskapene i norsk mediebransje.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Mac, iPhone og telefonabonnement.
  • Sentralt beliggende arbeidsplass i våre lokaler i Akersgata 55

SØK HER

Powered by Labrador CMS