STILLING LEDIG:

NRK søker innholdsprodusent/­digital markedsfører til profilprosjekt

Er du en kreativ person som elsker å fortelle historier med bilder, video og tekst?

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 19. desember

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

NRK er en levende og mangfoldig arbeidsplass. NRK har et unikt samfunnsoppdrag som teknologer, journalister, malere, programledere, sminkører, regnskapsførere, fotografer og mange andre yrkesgrupper jobber side om side med å løse hver dag. NRK etablerer nå et prosjekt hvor vi skal utforske og utvikle hvordan vi skal profilere og styrke NRKs omdømme som arbeidsplass.

Til dette teamet søker vi en innholdsprodusent som har som oppgave å oppsøke og produsere historier, som kan skape engasjement rundt det å jobbe og utvikle seg i NRK.

NRK er for alle, og en viktig del av oppdraget er å bidra til et inkluderende og nysgjerrig Norge. For å få til dette trenger vi et mangfold av perspektiver. Vi ser etter deg som ønsker å bruke din erfaring, bakgrunn og identitet til å bidra til å utvikle og profilere NRK, som en inkluderende og bærekraftig arbeidsplass og samarbeidspartner.

Arbeidsoppgaver

  • Planlegge innhold i tett samarbeid med prosjektleder for profilprosjektet og rekrutteringsteamet
  • Oppsøke og finne gode historier for å skape engasjement rundt å jobbe i NRK
  • Produksjon av redaksjonelt innhold i form av tekst, foto, video til våre egne kanaler (f. eks egne karrieresider) og eksterne bedriftssider (f. eks LinkedIn)
  • Produsere og publisere stillingsannonser og kampanjer, som er tilpasset behov og krav for ulike kanaler
  • Utarbeide, gjennomføre og evaluere sosiale medier-kampanjer i forbindelse med rekruttering
  • Designe øvrig markedsmateriell som f. eks roll-ups og profilartikler i tråd med NRKs merkevare og profil

Kvalifikasjoner

Du har

  • Sterk design- konseptforståelse og formidlingsevne – for å kunne gjøre NRKs merkevare og identitet synlig og attraktiv
  • Stor forståelse av digitale medier – for å kunne kommunisere på en relevant og engasjerende måte
  • Erfaring med planlegging, produksjon og redigering av SoMe og redaksjonelt innhold (tekst/foto/video) og genuin interesse for å utvikle seg videre innen dette feltet
  • Analysebasert tilnærming til digital kommunikasjon, og erfaring med å innhente data – for å skape innsikt
  • Kunnskap om formatene, mekanismene bak og reglene for publisering på sosiale medier
  • Genuin drivkraft for å møte og samarbeide med mennesker, og et ønske om å komme tett på historiene du vil fortelle
  • Gjerne kulturforståelse og kompetanse i form av erfaring fra å være en del av et minoritetsmiljø
  • Solid kunnskap i de verktøy/programmer for å kunne gjøre jobben, blant annet:

Adobepakken – for grafisk produksjon og medieredigering

Google Analytics –for å forstå hvordan vi kan kontinuerlig forbedre våre løsninger

Wordpress – for å bidra til våre karrieresider

Personlige egenskaper

For å trives og lykkes i denne stillingen må du ha utpregete samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper. Du finner glede og stolthet i å levere kvalitet i ditt arbeid og søker kontinuerlig nye og bedre måter å gjøre ting på.

Vi tilbyr

Hos NRK finner du stort mangfold. Både faglig, kulturelt og sosialt. Her finner du mange populære arenaer der vi møtes for å oppleve, trene, diskutere, feste, spille eller helt andre ting. Vi har mange ulike bedriftslag, vinter- og sommerleker, og et populært treningsrom. I tillegg arrangeres det flere faglige arrangement, som spennende innovasjonsdager, fagdag, pitche-dager, førpremierer, seminar og konferanser. Der vi høster og deler kunnskap, og diskuterer fag.

Hos NRK får du være med på et spennende og viktig samfunnsoppdrag. Du får mulighet til å samarbeide med svært dyktige medarbeidere og ledere, og ta del i fellesskapet i et godt og kreativt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og velferdstilbud.

Kontaktinformasjon

  • Irina Gorokhova, leder for rekruttering i Produkt-og teknologiutvikling, tlf: 412 25 822 / e-post: irina.gorokhova@nrk.no / LinkedIn Profile
  • Karoline Høver-Hansen, fagleder Rekruttering i NRK, tlf: 906 93 967 / e-post: karoline.hover-hansen@nrk.no / LinkedIn Profile

SØK HER

Powered by Labrador CMS