STILLING LEDIG:

NRK søker utviklingssjef innhold

Vil du lede utvikling av innhold i verdensklasse for det norske folk? Vi søker en leder med store ambisjoner for området.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 25. november

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

NRKs utviklingsavdeling er et av Norges ledende miljøer for nyskaping av innhold. Vi bistår redaksjoner og innholdsproduserende miljøer på tvers av NRK.

På oppdrag fra NRKs redaktører jobber vi sammen med redaksjonene, og utvikler innhold og programformater (radio- og TV-serier, podkastideer, nettsatsinger og eventer) på alle plattformer, for alle målgrupper og i alle sjangre.

Vi forener krefter og forløser kreativitet for å nå målene til Norges største mediebedrift. Vi er alltid nådeløst på lag med ideene og har et team med kreative og systematiske hoder som brenner for oppdraget. Vi jobber kontinuerlig for å skaffe oss kunnskap om nye trender og brukervaner, samt å tilpasse historiefortelling på nye og godt etablerte plattformer. Vi jobber tett med fagmiljøer i og utenfor NRK for å utvikle både innholdet og oss selv. Utviklingssjefen har personalansvar for 10 medarbeidere og rapporterer til programdirektør i Marienlystdivisjonen. Oppgavene og kontaktflaten til utviklingssjefen er divisjonsovergripende og noe reising må påregnes.

Vi søker en Utviklingssjef som:

  • er visjonær og strategisk på vegne av NRK.
  • har faglig ekspertise og solid erfaring med innovasjon og utviklingsprosesser.
  • kjenner NRK og bransjen godt, og har svart belte i samarbeid.
  • tar initiativ og gjennomfører. Omsetter strategi til handling og resultat.

Utviklingssjefen tar ansvar og gir plass. Du søker nye løsninger og er en forkjemper for endring og nye tilnærmingsmåter. Du er god til å kommunisere, du deler kunnskap, erfaring og informasjon. Du vet at det er teamet som skaper resultater og du får folk til å bli gode sammen.

Vi tilbyr

En meningsfull jobb i et inspirerende og ambisiøst miljø som arbeider på tvers av hele NRK. Du får engasjerte kolleger og medarbeidere som drives av et ønske om å samle og engasjere alle som bor i Norge med det aller beste innholdet. Vi er lett på foten, men tar aldri lett på oppdraget.

Kontaktinformasjon:

  • Vibeke Furst Haugen, direktør, tlf: 926 00 837

SØK HER

Powered by Labrador CMS