STILLING LEDIG:

Schibsted Partnerstudio søker ny innholdsprodusent/­prosjektleder i Team Content Pluss

Vi trenger en stødig innholdsprodusent/prosjektleder som evner å ha mange baller i luften samtidig, og som er glad i høyt tempo. En som er opptatt av kvalitet i eget arbeid – og som også evner å øke kvaliteten på andres produksjoner.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 16. januar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Schibsted Partnerstudio er Norges ledende innholdsbyrå, og et av de raskest voksende selskapene i Schibsted og i mediebransjen. Vi utvikler kvalitetsinnhold og kreative konsepter for norske merkevarer, som distribueres på alle Schibsted sine plattformer. Vårt mandat er å skape effekt for annonsørene vi jobber med, og samtidig sikre lønnsom vekst for våre mediehus.

Vi er i dag mer enn 60 ansatte, og omsetter for over 250 millioner kroner. Vi er et tverrfaglig miljø, bestående av blant annet innholdsprodusenter, kommersielle rådgivere, forretningsutviklere, designere, utviklere og analytikere. I Partnerstudio er ambisjonene høye, og vi skal alltid bli bedre og utvikle oss for å ligge i front i et svært konkurranseutsatt marked. Vi er organisert i sterke, uavhengige team med egne mandater og ansvarsområder, som alle strekker seg etter det samme overordnede målet. Derfor står fellesskap og samhold sterkt.

Årets byrå 2018, 2019 og 2020 Schibsted Partnerstudio vokser videre og trenger de beste hodene for å fortsette suksessen. Partnerstudio produserer og distribuerer innholdsmarkedsføring av høy kvalitet på alle Schibsteds flater, deriblant Aftenposten, VG, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, e24.no, Finn.no, Godt.no og Tek.no.

Team Content Pluss jobber hovedsakelig mot SMB-markedet og er et spisset og slagkraftig team på jakt etter gode resultater. Som innholdsprodusent/prosjektleder i Team Content Pluss jobber du i hovedsak med oppfølging og foredling av innhold fra frilansleverandører, men også med egne produksjoner.

Felles for våre nye innholdsprodusenter er at de enten har – eller ønsker å tilegne seg – prosjektlederkompetanse og -erfaring. Selvfølgelig i tillegg til grunnkompetanse innen en eller annen form for innholdsproduksjon. Kommersiell innsikt og kompetanse er en klar styrke, men et ønske om å tilegne seg kommersiell innsikt for å kunne bidra i kundemøter og salgsprosesser - og for å bedre skape ønsket effekt for Partnerstudios samarbeidspartnere – er et krav.

"Rollen som innholdsprodusent/prosjektleder i Team Content Pluss er givende og lærerik. Jeg får jobbe med andres tekster, og skape eget - alt for å sikre gode leseropplevelser og gode resultater for våre kunder" sier Ane-Marthe Pedersen - Innholdsprodusent/prosjektleder

I Schibsted Partnerstudio jobber vi ut fra et utstrakt «frihet under ansvar»-prinsipp, der samtlige innholdsprodusenter eier sine egne kunder og har - sammen med våre kommersielle rådgivere og salgsavdelingen - ansvar for hele kundeprosessen. Dette kan være kampanjer, så vel som langsiktige samarbeid. Arbeidet er derfor ofte både komplekst og utfordrende - men også svært faglig tilfredsstillende - når kundens KPI-er oppfylles, priser vinnes, samarbeid forlenges - og millioner av Schibsted-lesere engasjerer seg i innholdet.

I Schibsted Partnerstudio jobber vi teambasert. Derfor er sterke samarbeidsevner og vilje til å jobbe i team med andre ressurspersoner kritisk viktig for å lykkes.

Kvalifikasjonskrav:

 • God fremstillingsevne – både skriftlig, muntlig og visuelt.
 • God forståelse for digitale kanaler og sosiale medier.
 • Kompetanse innen digitale verktøy.
 • Kreativitet, innsatsvilje og høy arbeidskapasitet.
 • Du er selvgående, strukturert og driftig.
 • Solide kommunikasjonsevner.
 • Kunnskap om hvordan evaluere prosjekter og eget arbeid.
 • Du blir del av et offensivt, konkurransefokusert lag. Det er derfor avgjørende at du er en lagspiller, liker å jobbe i team og har gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr:

 • En nøkkelrolle i et av de raskest voksende og mest ambisiøse selskapene i norsk mediebransje.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Mac, iPhone og telefonabonnement.
 • Sentralt beliggende arbeidsplass i våre lokaler i Akersgata 55

Kontaktinformasjon:

For spørsmål til tillitsvalgt (Parat) i Schibsted Partnerstudio, kontakt: [email protected]

SØK HER

Powered by Labrador CMS