STILLING LEDIG:

Scandinavia Online søker Growth hacker og spesialist på medlemmer

Denne artikkelen er over to år gammel.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 19. desember

Om arbeidsgivar

Scandinavia Online er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og ca 600 ansatte.Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler iukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60.Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media.Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennomLommelegen, Kode24 og Elbil24.

Scandinavia Online er den delen av Aller Media som jobber med vekst og innovasjon. Nå bygger vi opp team vekst og rekrutterer flere nye personer til dette miljøet. Vi har startet fire nettaviser og skal starte flere og kjøpe flere. Kulturen vår er helt unik og vi har den høyeste medarbeidertilfredsheten i bransjen. Folka våre digger å jobbe her.

Scandinavia Online søker nå etter en kremmer som kan være med på å dra veksten hos merkevarene våre videre. Vi er et oppstartsmiljø i trygge rammer i Aller Media. Vi vokser kraftig og langt bedre enn budsjett. Folk elsker produktene våre. Nå trenger vi hjelp til å vokse videre og beholde medlemmene våre på Elbil24. Vi trenger også hjelp til å jobbe videre med to dusin sponsorer på Kode24.

Du kan allerede dynamikken i medlemsklubber. Du vet når brukere churner og hva som skal til for å stanse det. Du vet at man kan jukse seg til høye medlemstall med rabatter med at det er viktige å lage tilbud som gjør at våre fans vil fortette å være hos oss. Og du vet hvordan du lander en skikkelig god rabattavtale for våre medlemmer. Du vet når du skal sende og hva som skal stå i nyhetsbrevet.

I porteføljen til Scandinavia Online har vi nå tre merkevarer vi skal få til å vokse enda raskere.

Elbil24.no satser på grundige saker og tester som både er opplysende og lærerike for de som aldri før har hatt en elbil, og som trenger gode råd og informasjon om alt fra bilen i seg selv, til lading, ladeutstyr, utfordringer, fordeler og ulemper. Elbil24.no følger også teknologiene som ligger i bunnen nøye, og har som mål å forklare leserne kompleks teknologi på en enkel måte. Elbil24.no har en medlemsbase med drøyt 5.500 betalende abonnenter og er i sterk vekst. Våre planer går gjennom taket.

Kode24.no er norges eneste nettavis for utviklere og lever av stillingsannonser og sponsorer. Vi har sterk vekst, både på brukere og kommersielt. Kode24.no har et sterkt community på sosiale medier som samler utviklere fra ulike bransjer hvor de utveksler erfaringer og diskuterer problemstillinger. Jobben blir å få mer ut av sponsorene og finne på andre kommersielle aktiviteter som de trofaste leserne vil like.

Sol.no er Norges største nyhetsfeed. På Sol.no finner du siste nytt sammen med de viktige sakene fra spissede nisjeaviser, små lokalaviser og store riksmedier samlet på et sted og prioritert av erfarne vaktsjefer. I dag selger vi mest annonser på Sol.no, men som kommersiell growth hacker har du flere ideer til nye inntekskilder også her.

Om deg

Vi søker deg som får ting til å skje og er god på forankre avtaler og gode partnere. Du vil få ansvar for å selge inn konseptene og gjennomføringen av dem. Så i tillegg til å være en kremmer må det være et snev av prosjektleder i deg. Men her er vi også flere, så du vil ikke ende opp alene. Vi ser for oss å utforske områder som Events, streaming, podcaster på noen av merkevarene i tillegg til andre spesielle prosjekter vi har stor tro kan gi oss en god inntekt.

Din evne til å komme i kontakt med de rette partnerne og lande avtalene er viktig for oss. Det samme er din kremmer-ånd og at du ser potensiale der andre syns det er ubehagelig å tenke utenfor boksen. Litt selger, litt tech-hode, litt prosjektleder, litt medlemssjef.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist er 19. desember 2021, men til denne stillingen behandler vi søkerne løpende.

SØK HER

Powered by Labrador CMS