STILLING LEDIG:

Dagens Næringsliv søker gravejournalist og handelsjournalist

Vi søker journalister til to lange vikariater i Nyhet og dagsorden-redaksjonen i Dagens Næringsliv

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 28. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dagens Næringsliv (DN) er et selskap i mediekonsernet NHST Media Group, som også omfatter en rekke internasjonale bransjepublikasjoner. DN er Norges ledende næringslivsavis og er den redaksjonen i Norge som har vunnet Skup-prisen flest ganger

Vil du være med på å drive frem avsløringer i Norges fremste økonomiavis? Da er du den vi leter etter.

Dagens Næringsliv søker en journalist til et langt vikariat i dokumentargruppen. Vi jobber med undersøkende journalistikk og leverer til DN.no og DN Lørdag.

Vi søker en idérik journalist som trives både med å arbeide selvstendig og i team. Hos oss får du mulighet til å jobbe med dokumentar, nyhetsfeature og intervjuer.

Som journalist i dokumentargruppen blir du en del av DNs Nyhet og dagsorden-avdeling.

Kvinner og personer med flerkulturell bakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinfo:

Hvem vinner kampen om butikkundene – og hvem bukker under for Amazon?

Dagens Næringsliv søker en nyhetsjournalist til et langt vikariat som får ansvar for å følge norsk detalj- og varehandel. Vi skal være tett på forbrukertrendene, hvem som blir parkert når Amazon kommer til Norge og hvilke varige endringer koronakrisen skaper. Innenfor dette området finner du også noen av Norges rikeste familier og kjente dagligvarekjeder som kjemper mot gebyrer på 21 milliarder kroner fra Konkurransetilsynet.

Den riktige kandidaten har en involverende og inkluderende lederstil, jobber innsiktsbasert og skaper et godt og kreativt arbeidsmiljø. Du har evne til å være tydelig, kommunisere godt og engasjere medarbeiderne.

Vi tror du er modig og evner å ta beslutninger, men også delegere myndighet ut i organisasjonen og sikre rom for prøving og feiling. Stillingen rapporterer til redaktør for publisering og visuell journalistikk og inngår i avdelingens ledergruppe.

Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Kontaktinfo:

Mer info om stillingene finner du på dn.no/jobbidn

Søknadsfrist: 28.02.21

Gravejournalist - SØK HER
Handelsjournalist - SØK HER

Powered by Labrador CMS