STILLING LEDIG:

Glåmdalen søker frontsjef/­reportasjeleder

Liker du å være der det skjer? Liker du å føle nyhetspulsen i fingertuppene? Er du gjennomføringssterk og har driv, guts og konkurranseinstinkt, og forstår at man aldri blir utlært i denne bransjen. Da er jobben som frontsjef i Glåmdalen noe for deg.

Informasjon om stillinga:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Kongsvinger

Søknadsfrist: 13. februar

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Glåmdalen hadde ved siste måling 35.700 lesere, og et netto totalopplag på 14.663. Økonomien i selskapet er solid.Glåmdalen er en del av et Amedia-konsern i stor framgang. Karrieremulighetene er mange for den som vil videre etter å ha hjulpet Glåmdalen til å nå sine mål.Glåmdalen har hovedredaksjon i Kongsvinger – en by med boligpriser man bare kan drømme om ellers i Oslo-regionen, fantastiske naturområder, et rikt kulturliv og en masse fritidstilbud for store og små.

Arbeidsoppgaver

Som frontsjef i Glåmdalen har du ansvar for:

 • Å styre fronten på www.glomdalen.no og avisas innhold i sosiale medier
 • Å styre fronten etter gitte føringer, og trafikkoptimalisere alt innhold slik at vi når flest mulig
 • Å overvåke, agere og reagere på løpende nyhetshendelser og det generelle nyhetsbildet
 • Å holde oversikt over redaksjonens egne saker, foredle, utvikle, forbedre, gi feedback, samt planlegge, gjennomføre og evaluere publisering
 • Å være reportasjeleder, og ved behov steppe inn som nyhetsleder

Kvalifikasjoner

Vi tror at følgende kvalifikasjoner kan være lure å ha i bagasjen til denne jobben:

 • Utdanning på høgskolenivå innenfor journalistikk, medievitenskap, samfunnsfag eller annen relevant fagretning
 • Noen års erfaring fra bransjen, for eksempel som journalist, deskjournalist, vaktsjef eller frontsjef
 • Stødig presseetisk vurderingsevne og du vet instinktivt hva VVP § 4.14 innebærer
 • Lyst til å ha det å lede, veilede og engasjere andre som en del av jobben
 • Evner å gi tilbakemeldinger som er tydelige og inspirerende, mot til å teste ut egne og andres ideer og et ønske om å bidra til utviklingen av Glåmdalen
 • Om du har en spesifikk interesse for fagområder som datajournalistikk, programmering og visualisering, analyse eller ledelse er det et pluss
 • Du må ha førerkort kl. B eller være villig til å skaffe deg det raskt etter ansettelse

Personlige egenskaper

Vi tror du kommer best ut av denne jobben hvis du er en omgjengelig, sosial og hyggelig person som har lett for å snakke med folk, kommuniserer tydelig og vet hva du vil ha. Det er også viktig med høy grad av ærgjerrighet, at du har sterk vilje til å gjennomføre oppdraget og på å komme i mål uansett hvor mye motstand du møter på veien. Du er ikke redd for å ta i et ekstra tak når det trengs. Konkurranseinstinkt er også nyttig når du skal jakte måltall og vinne de løpende breakingnyhetene.

Vi tilbyr

Glåmdalen er en del av mediekonsernet Amedia. Glåmdalen har solid økonomi og gjennom Amedia tilgang på tekniske verktøy, analysesystemer og sterk fagkompetanse som du garantert kommer til å lære mye av. Vi har lav terskel for å teste ut nye ting, og er bevisste at man sjelden lykkes hvis man ikke våger å feile.

Som frontsjef/reportasjeleder blir du del av mediehusets utvidede ledergruppe, og en del av vårt frontsjefteam. Du vil få stor påvirkningskraft.

Det er stor takhøyde for ideer og lav terskel for å sette ideene ut i live. Karrieremulighetene både innad i bedriften så vel som i konsernet er meget gode.

Vi holder til å lyse, luftige lokaler i Kongsvinger sentrum, en drøy times togtur fra Oslo. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, gratis trening og inngang til svømmehall, gratis kaffe og subsidiert kantine.

Og best av alt; du får mange fantastisk flotte kolleger. Her er det godt humør og stor takhøyde. Vi tror du kommer til å trives hos oss.

Du vil inngå i en frontsjefturnus med dag-, kveld- og helgejobbing.

Synes du dette høres ut som noe for deg? Ta kontakt da vel!

Kontaktpersoner:

Søknader behandles fortløpende.

Glåmdalen er en del av Amedia, les mer her om hvordan det er å jobbe i Amedia.

SØK HER

Powered by Labrador CMS